2777
2789
عنوان

Pgd pgs

| مشاهده متن کامل بحث + 12631 بازدید | 191 پست

کسی رو میشناسی این مشکل داره دعوت کن بیان تو این پیج باهم باشیم

چون مشکل ما جز مشکلات نادر هست و اطلاعات کم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم شما هول اگزوم دادی؟  ازمایش دیف اسپرم چی؟ کدوم مرکز رفتی؟  به نظر منم برای تخمک ا ...

هوم اگزوم ودیف اسپرم اینا را واقعا نمیدونم چی هست اما قبل از هر بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن خوب بوده ژن معیوب هم تو جنینمون شناسایی شد اما من وهمسرم اون ژن رو آزمایش دادیم نرمال بود اما دکتر ژنتیک به ما گفت که اینجور موارد رو میگن موزائیسم گنادی اگه درست تایپ کرده باشم یعنی همیشه این مشکل تو جنین هامون رخ نمیده اما فعلا که تو دوتا جنین ها رخ داده و من دیگه میترسم ریکس کنم و طبیعی باردار بشم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کسی رو میشناسی این مشکل داره دعوت کن بیان تو این پیج باهم باشیم چون مشکل ما جز مشکلات نادر هست و اط ...

من ۲۷ سالمه  من اصفهان هستم شما کجایید؟.اگه میشه دعوت دوستیم رو قبول کن چون میخوام اگه یه موقع شما pgdرو قبل از من انجام دادید منم درجریان بزارید چطوری شد ادامه کار و هزینه هاش چقدر شد 

هوم اگزوم ودیف اسپرم اینا را واقعا نمیدونم چی هست اما قبل از هر بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن خوب ...

انجام دادید

واقعا بارداری طبیعی بعد سقط. ترس داره☹️

سلام خانمها من میخوام پی جی دی کنم آخه برادرم اوتیسم داره ازش آزمایش هول اگزوم گرفتن جوابش هنوز نیومده وبعد اون خودم میخوام هول اگزوم بدم بعد برم پی جی آس کنم و تعیین جنسیت دختر آخه ریسک پسر برام زیاد میترسم

سلام خانمها من میخوام پی جی دی کنم آخه برادرم اوتیسم داره ازش آزمایش هول اگزوم گرفتن جوابش هنوز نیوم ...

سلام عزیزم

منم فعلا جنینم رو دادم هول اگزوم تازه فرستادم 

گفتن چهار ماه دیگه میاد

اگر ژن معیوب شناسایی بشه میتونم پی جی دی کنم

ممنون میشم اگه زودتر انجام دادی اینجا اطلاع بدی

جواب آزمایش برادرم 20بهمن میاد دعا کنید ژن معیوب پیدا بشه خیلی نگرانم

ان شاالله پیدا بشه 

برا منم همون اوایل فروردین ویاد دعا کن😍

انشالله روزی برسه همه مون عکس نی نی های سالم مون رو بفرستیم بگیم خداروشکر شد

ان شاالله😇

سلام عزیزم منم میخوام انجام بدم کلینیک مام میرم، شما مشکل ژنتیکی دارید یا برای تعیین جنسیت میخوایید؟ ...

سلام عزیز مام چجوریه ؟مرکز خوبی هست ایا؟

و اینکه هزینه ی pgsرو پرسیدین چقدره ؟

ماهم مشکل کرموزومی داریم احتمالا بریم مام میخام هزینه هارو بدونم

سلام عزیز مام چجوریه ؟مرکز خوبی هست ایا؟ و اینکه هزینه ی pgsرو پرسیدین چقدره ؟ ماهم مشکل کرموزومی ...

مرکز مجهزیه ولی هزینه هاش بالاست من pgs برای 5 کروموزوم انجام دادم که 8 تا جنین 35 تومن شد

مرکز مجهزیه ولی هزینه هاش بالاست من pgs برای 5 کروموزوم انجام دادم که 8 تا جنین 35 تومن شد

سلام عزیزم خوبی 

به سلامتی انجام دادی؟ 

عزیزم ای کاش اگه برات زحمت نمیشه کل مراحل هزینه نحوه انجام مراحل رو با جزییات بگی