عزیزم شما هول اگزوم دادی؟ ازمایش دیف اسپرم چی؟ کدوم مرکز رفتی؟ به نظر منم برای تخمک ا ...
هوم اگزوم ودیف اسپرم اینا را واقعا نمیدونم چی هست اما قبل از هر بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن خوب بوده ژن معیوب هم تو جنینمون شناسایی شد اما من وهمسرم اون ژن رو آزمایش دادیم نرمال بود اما دکتر ژنتیک به ما گفت که اینجور موارد رو میگن موزائیسم گنادی اگه درست تایپ کرده باشم یعنی همیشه این مشکل تو جنین هامون رخ نمیده اما فعلا که تو دوتا جنین ها رخ داده و من دیگه میترسم ریکس کنم و طبیعی باردار بشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کسی رو میشناسی این مشکل داره دعوت کن بیان تو این پیج باهم باشیم چون مشکل ما جز مشکلات نادر هست و اط ...
من ۲۷ سالمه من اصفهان هستم شما کجایید؟.اگه میشه دعوت دوستیم رو قبول کن چون میخوام اگه یه موقع شما pgdرو قبل از من انجام دادید منم درجریان بزارید چطوری شد ادامه کار و هزینه هاش چقدر شد
سلام خانمها من میخوام پی جی دی کنم آخه برادرم اوتیسم داره ازش آزمایش هول اگزوم گرفتن جوابش هنوز نیومده وبعد اون خودم میخوام هول اگزوم بدم بعد برم پی جی آس کنم و تعیین جنسیت دختر آخه ریسک پسر برام زیاد میترسم