2777
2789
عنوان

دختر عموم میگه چون طبیعی آوردی حسودیت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 26 پست
اینا به چشم کلاس میبینن ومیگن فقط دهاتیا و بی پولا طبیعی میزان

عجب تفکری...الان تو کشورهای خارجی همه طرفدار زایمان طبیعی هستن

بنظرم واکنشی نشون ندین که فکر کنه فکرش درست بوده بعدا هم برید دیدنش و هیچی هم به روش نیارید یعنی براتون مهم نبوده چه زری زده

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اون می‌گفت شهر دیگه نمی‌ریم تو شهر خودمون یه دکتر پیدا کرد گفت سرشیفت خودم سزارینش میکنم که نشد ...

بیخیال بابا...من بیمارستان خصوصی تهران رفتم ولی دوست داشتم طبیعی شه...کیسه ابم پاره شد...سزارین شدم....چه چیزایی واستون مهمه

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
گور بابای حرف مردم برو عمل زیبایی زنان اون یکی خونه رو هم ب اسمت میشه کیف کن باو دخترعموت حسوده ...

رفتم دکتر حتی تا تهران اومدم میگه عمل لازم نیست خودت خیلی حساس شدی فقط افتادگی خفیف مثانه داری که عمل نمی‌خواد فعلا 

میشه باورکن خیلی زود

اتفاقا طبیعی بهتره

شکم زودتر آب میشه

عفونتات از بین رفتن

دور از جون اسی و دوستان باید یاد بگیریم بیشتر سرمون تو زندگیه خودمون باشه تا......   مردم

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

بله میدونم فقط حرف ایشون خیلی ناراحتم کرد

اهمیت نده...

اصلا هم نگو خونه به نامت هست باز یک جور دیگه بهت حسادت میکنند...

اگر خواستی چیزی بگی، بگو حالا نوزادت دنیا اومده هزار و یک مساله داره تا بزرگ بشه... واکسن، خدای ناکرده سرماخوردگی و ...حالا شما هم میبینی که خیلی جاها محدود خواهی شد برای حضور داشتن، به خاطر سلامتیِ بچه‌ات!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
رفتم دکتر حتی تا تهران اومدم میگه عمل لازم نیست خودت خیلی حساس شدی فقط افتادگی خفیف مثانه داری که عم ...

خب پس خودآزاری نشستی غصه میخوری؟

ملت چه خوشبختنااا دنبال بهونه میگردن خودشونو ناراحت کنن.

من یکیو میشناختم شوهرش زرتو زرت بهش میگف گمشو از خونم بیرون.تو خونه ب اسمته و این حال درست میکنی برا خودت

خودم طرفدار سزارین هستم فقط و فقط چون طاقت درد ندارم میدونم وسطها ول میکنم زور نمیزنم 😄

ولی باور کن یک ثانیه به ذهنم نرسید سزارین کلاس داره با طبیعی بی کلاسه 🙁 مغز مریض تا کجاها که نمیره

دخترعموت دیگه وظیفه بزرگ تربیت یه بچه به عهدشه چطور انقدر نادون و احمقه ؟؟؟ طفلک بچه ش با این مادر بی فکر....

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....