2777
2789

من زایمانم دوست داشتم سزارین باش اما شوهرم زیرش زد پول نداد البته یه دکتر پیدا کرد یه هزینه کم داد گفت فردا صبح بیا سزارین ولی اگه قبلش دردت گرفت شیفت من نیست ازشانس من همون شب دردم گرفت زایمان کردم بعدش شوهرم پشیمون شد گفت فکر میکردم سزارین میشی و خیلی پشیمون شد خونشم به نامم زد گفت تا بدونی دوست دارم فقط اشتباه کردم من خیلی سر زایمان داغون شدم خیلی باشوهرم دعوام شد مریض شدم افسردگی گرفتم عمل لازمم ولی به خدا کسی حسودی نکردم دختر عموم بچش دنیا آومد رفت بیمارستان خصوصی سزارین کرد من بچم سرما خورد نتونستم برم فقط زنگ زدم تبریک گفتم حالا به بقیه گفته ازحسادته که من شوهرم دوسم داشته برده سزارین چشماش باز نشده بیاد شما باشین چه جوابی میدین؟وضع مالی شوهر منم خیلی بهتر از اونه فقط شوهرم میگه از نادانی بود نمی‌فهمیدم زایمان چیه تجربه نداشتم و واقعا هم پشیمون حتی تازه خونه میخواد خونه بخره گفته بازم به نام تو میزنم گرچه من هنوز نبخشیدمش ولی دیگه ۵سال گذشته این حرفارو هم به هیچکس نگفتم فقط اونا میدونن من از طبیعی وحشت داشتم و زایمان سختی داشتم

میشه باورکن خیلی زود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرسزارین باشوهرت دعواداشتی؟

بله اون می‌گفت شهر دیگه نمی‌ریم تو شهر خودمون یه دکتر پیدا کرد گفت سرشیفت خودم سزارینش میکنم که نشد ولی ایشون رفتن مرکز استان

میشه باورکن خیلی زود