2777
2789
عنوان

بچه ها کمک

69 بازدید | 14 پست

من خواهر ندارم با مامانمم صمیمی نیستم شما بعنوان خواهر بگید چیکار کنم

من ۲۱ سالمه با پسری اشنا شدم چند ماهه تقریبا ۲۳سالشه خونه و ماشین و کار داره همش روی پای خودش بوده ، ازنظر اخلاقی کپی هم هستیم یمدته آشنا شدیم دیدیم شبیه هم هستیم ایشون قصدش ازدواجه ولی میگه فعلا شرایطم اوکی نیست چون باید یکم پول پس انداز داشته باشم و خونشم عوض کنه بره شهر دیگه

منم خیلی دوستش دارم ولی نمیدونم چرا نمیتونم اعتماد کنم همش حس میکنم یمدت میمونه و میره

خب حق داری چند ماه فرصت کمی واسه شناخت هست . بیشتر بشناسش تا خودش رو بهت ثابت کنه ‌. تا وقتی بهش مطمئن بشی به چشم یه دوست و رفیق بهش نگاه کن نه شریک زندگی میشه یه سوال بپرسم؟

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لازم نيست اعتماد كني حتما.. ضمنا عزيرم پسر ٢٣ سالع چطور تونستع خود خونه ماشين بخره توي اين زمونه؟ ...

عزیزم از بچگی کار کرده الانم کارش خرید و فروش ماشینه

چند وقته آشنا هستيد؟ شما كامل خونه زندگي و شغل و خانوادش رو رصد كردي؟

۳،۴ماه اره عزیزم همشو ولی من ی رابطه ای داشتم ک طرفم خیانت کرد و اصلا باورم نمیشه این ادم بخاد بمونه

چند وقته آشنا هستيد؟ شما كامل خونه زندگي و شغل و خانوادش رو رصد كردي؟

من رابطه قبلیم ۴سال باهم بودیم و خیلی طرفو باور داشتم و خیانت کرد الان همش میگم این بموقعش میره

۳،۴ماه اره عزیزم همشو ولی من ی رابطه ای داشتم ک طرفم خیانت کرد و اصلا باورم نمیشه این ادم بخاد بمونه

٢٣ سال سن كميه براي ي پسر..به فرض شما چندسال با اين اقا دوست باشي فرصتاي ديگه ات رر از دست ميدي

ولي اون تازع اول چلچليشع..

اگر ميخوادت و درامد داره يكسالع ميتونه خودشو جمع كنه.اما اگر نه تازع ميگه بيا بچرخحي ببينيم چي ميشه

نه خب نيست..

اعتماد نكن

ارتباط عادي باهاش داشت باش..

بگو من توي خانواده اي هستم كه اين چيزارو به مادرم ميگم(الكي) و تقريبا الان ميدونه توي رابطم و اهل دوستي بي هدف اينا نيستم.

مادرمم گفته اگر هدفض ازدواجه يك مدت اشنا بشيد مثلا تا عيد..

بين چي ميگه..

يادت باشه هميشه جوزي نشون بده خانواده اي داري كه باهاشون خيلي خوبي و روي روابطتت حساسن

💕

٢٣ سال سن كميه براي ي پسر..به فرض شما چندسال با اين اقا دوست باشي فرصتاي ديگه ات رر از دست ميدي ولي ...

اره هردومون سنمون کمه منم خاستگار زیاد میاد و میره یعنی کسایی حتی بهتر از ایشون ولی خب همیشه دوست داشتم اول عاشق شم بعد ازدواج کنم ، چند روز پیشم بهش گفتم نمیتونم ادامه بدم و خدافظ آخرش شب اومد پیام داد که من نمیتونم بگذرم واقعا تو یه دو راهی بزرگی گیر کردم

برام دعا کن درست شه ممنون از نظرت