2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام

137 بازدید | 29 پست

سلام دوستان

ظهرتون بخیر و خوشی باشه

خواستم دو چیز رو مطرح کنم باهاتون...

یک اینکه من مهندسی صنایع دانشگاه گیلان سراسری و دانشگاه ازاد تهران مرکز تهران قبول شدم.

خواستم بدونم که شما باشید کجارو انتخاب میکنید(بدون در نظر گرفتن بحث مالی).

دو اینکه اگر کسی هست اینجا که صنایع خونده اعلام کنه

ممنونم از همگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه گیلان😍😍اونجا علاوه بر دانشگاهت،جذب محیط و سرسبزیش میشی،ولی تهران مرکز شهرو ..خیلی شلوغ و پر از ترافیکه 

گیلان روستام زیاد داره🥺

تازه الان دولتی که قبول شدی بنظرم همون دولتی برو،موفق باشی عزیزم❤

خدا جونم میدونم که همیشه هوامو داری و بهترینارو برام در نظر داری پس منم در برابر رنج و سختی ها صبورم و همیشه به یادتم💗تاپیک ها برای من نیست جز تاپیک گیتار سوءتفاهم نشه😍 🌱محجبه و پایبند به دین اسلامم اما به همه احترام میذارم و همه ی اعتقادات هم برام قابل احترامن،همه خواهر های من هستند و هرموقع ببینم داره به کسی ظلم میشه جدای از اعتقاد و پوشش از اون  حمایت میکنم💕دین اسلام،دین مهربانیست و هیچ زور و اجباری در اون نیست،پس باهم مهربون باشیم و هوای همو داشته باشیم:) هیچ وقت،هیچ چیز رو بدون تفکر نپذیرید🌿
من خودم دانشگاه گیلان درس میخونم اگه گیلان درس بخونی دیگه نمیخوای برگردی خونتون

توی خود دانشگاهشم سر سبزه،منظورم اینکه با بقیه ی دانشگاه ها که مرکز و جنوب ایرانن فرق داره؟😍

خدا جونم میدونم که همیشه هوامو داری و بهترینارو برام در نظر داری پس منم در برابر رنج و سختی ها صبورم و همیشه به یادتم💗تاپیک ها برای من نیست جز تاپیک گیتار سوءتفاهم نشه😍 🌱محجبه و پایبند به دین اسلامم اما به همه احترام میذارم و همه ی اعتقادات هم برام قابل احترامن،همه خواهر های من هستند و هرموقع ببینم داره به کسی ظلم میشه جدای از اعتقاد و پوشش از اون  حمایت میکنم💕دین اسلام،دین مهربانیست و هیچ زور و اجباری در اون نیست،پس باهم مهربون باشیم و هوای همو داشته باشیم:) هیچ وقت،هیچ چیز رو بدون تفکر نپذیرید🌿
اوه تو دانشگاه حتی بجار داریم (بجار کشتزاری برای برنج)

ای جونمم😍❤ میتونم رشتتونو بپرسم؟ 

واقعا گیلان خیلی سرسبز و زیباست،من خودم تابستون اونجا بودم با ناراحتی دل کندم خوشا به حال شما که دانشگاهتون اونجاست،موفق باشی گلم💗

ای جونمم😍❤ میتونم رشتتونو بپرسم؟  واقعا گیلان خیلی سرسبز و زیباست،من خودم تابستون اونجا بودم ...

اره من گرافیک میخونم. واقعا من وقتی از رشت خارج میشم میخوام هرچه زودتر برگردم تو اون سرسبزی اومدن به اینجا راحته خارج شدت سخت😍😂

اره من گرافیک میخونم. واقعا من وقتی از رشت خارج میشم میخوام هرچه زودتر برگردم تو اون سرسبزی اومدن به ...

😍😍موفق باشییی

شهر خودم رو من روحیه دوری و خوابگاهی ندارم اصلا. هزینه دوری هم همون میشه تقریبا

من تهران رو برای کلاس رانندگی و باشگاه و این داستانا میپسندم

برم گیلان یکم دستم تنگ تره

اما جدای همه ی اینا اعتبار مدرک برام مهمه