2777
2789

اکثرا نود درصد ک دماعشون عمله آدم احساس میکنه قشنگ عمل نکرده ده هیچ عقبه 😐 

علاوه بر اون آرایش های غلیظ و عجیب 😐خوبه روزانه هم میخونم آزاد بود دیگ چخبر بود 

خیلی بینشون ساده به نظر میام 😐😂🐥🦆

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم عمل میخوام 😭😭

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

بنظرم هرکسی هر ظاهری داره قابل احترامه بینی من عملی نیست بینی کسی که عملیه و یا حتی بد عمل شده باز سعی میکنم نظر ندم باید یاد بگیریم از این به بعد ظاهر آدمهای مختلف رو ببینیم و نظر ندیم من به شخصه معتقدم جسم هرکسی به خودش مربوطه 

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید
بنظرم هرکسی هر ظاهری داره قابل احترامه بینی من عملی نیست بینی کسی که عملیه و یا حتی بد عمل شده باز س ...

درست میگین ولی اخه دیگ داره نظر غالبیت به منم قالب میشه 

میگم نکنه من واقعا ی چیزی کم دارم 😐💔 نکنه باید پاشم برم عمل کنم 😐😂🤦 

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

من ازادم و همه داف ...

بعد من روز اول اونده بودم واسه ثبت نام،اعصاب داغووووون یه مانتو پوشیده بودم ۶ نفر توش جا میشدن(البته مدلش اینطور بود ولی اونجا کسی اینطور تیپ نزده بود) مقعنه تنگگگگگ 

ی کرمم نزده بودن و کلا نابود بودم

اینطور ک هرکس مامانمو کنار میدید میگفت ابجیته؟🤣

عا چون کارامم زیاد بود همش در کیفم باز بود و اونجا میدوییدم

اخر ک برگشتیم مامانم کلی چیز میز گفت بهم🙃😂

درست میگین ولی اخه دیگ داره نظر غالبیت به منم قالب میشه  میگم نکنه من واقعا ی چیزی کم دا ...

به این فکر کن ک فقط ایران اینطوریه 😂

ولی واقعا طبیعی کم شده و خاص البته در صورتی که خوشگل باشه واقعا خاصه

منم روز اول رفتم دانشگاه با لباس و قیافه ساده دیدم اوه چ خبره😂

دیگه کم کم به روز رسانی شدم البته من دماغم رو دبیرستانی بودم عمل کردم دوست نداشتم با چسب برم دانشگاه 😕

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

درست میگین ولی اخه دیگ داره نظر غالبیت به منم قالب میشه  میگم نکنه من واقعا ی چیزی کم دا ...

نه عزیز دلم وقتی دارم اینو به تو میگم بت همه هم همینو همیشه میگم هرکسی با هر ظاهری قابل احترامه تویی که ساده پوشی عملی نیستی باز هم قابل احترامی منم هیچ جامو عمل نکردم تتو ندارم آرایش غلیظ نمیکنم دلیل نمیشه در ذهن بقیه دوستای عملی و با آرایش غلیظم زشت جلوه بدم🤗اتفاقا خیلی هم خوشگلیم هرکسی تعریفی از زیبایی داره و هر تعریفی از زیبایی زیباست بعضی ها محجبه و ساده پوش ث بی عمل مثل من بعضیا بی حجاب و عملی و آرایش کرده همه قابل احترامن دانشگاه فقط جایی برای تحصیل علم نیست جایی هست برای تحصیل آگاهی و این که به دیگران احترام بذاریم بزرگترین آگاهییه🙏بوس به کله ت که هرجوره قابل احترامی😘

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید