2777
2789

عجیبه که از هر ۱۰ تاپیک ۶ تاش درمورد خیانت شوهره!!!!

پس ینی همه خانوماااا پاکن و طرف مقابل خیانت هم مرده؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی که خیانت میکنه قطعا نمیاد جار بزنه

حداقل اینجا نمیگه چون میدونه خورده میشه

در ضمن خیلیا هم سرکاری هستن

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

یکم سس بریز روخودت میخان بخورنت 😂

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

خانوم خیانت کار میاد تایپیک میزنه من خیانت کردم؟

یا شوهراشون بیان سایت بگن خانوممون خیانت کرده 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

هرکس ذاتش خرابه خیانت می کنه... ولی چون این سایت زنونه است بیشتر زنها میان از خیانت شوهراشون میگن که صد در صد پشت خیانت شوهرشون یه زن وجود داره و اینکه هر زنی خیانت کنه نمیاد تو ملا عام تعریف کنه که همه بهش فحش بدن

منظور اینه که ای کاش توی تاپیکای خیانت همونقدر مردو سرزنش میکنیم اون خانم هرزه رو هم سرزنش کنیم

چون هرچقدر مردی هیززز و خائن باشه تا یه خانوم بهش اجازه نده نمیتونه دست درازی کنه