2777
2789
عنوان

چرا از همه پسرا بدم میاد 😐؟

426 بازدید | 20 پست

بیست سالمه 

مثل همه دخترا و هم سن و سال هام نیستم 

از رل بودن و اینام بدم میاد شدیداااا و درک نمی کنم فازشون رو .

ی بار تو بازی جرعت حقیقت دوستم ازم پرسید و گفتم تا حالا هیچ دوست پسری نداشتم و  رو کسیم کراش نبودم تو عمرم 

بهم گفت عادی نیستی اصلا 😕😐

واقعا عادی نیستم آیا ؟😐🤦

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

منم مث تو ام

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرمالی

جدی ؟

خودمم دارم نگران خودم میشم میگم بلکه ی چیزی کم دارم 😐چون واقعا شدیدا از این روابطی ک دارن بدم میاد و درک نمیکنم کسی حسی به این موجودات داشته باشه 😐😐😐😑😑

ن غیر طبیعی نیس اتفاقا اینجوری بهتره اینکه رل نداری خیلی خوبه ولی اینکه بدت میاد یعنی از همشون ؟ یا از یه قشر خاصی؟

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
ن غیر طبیعی نیس اتفاقا اینجوری بهتره اینکه رل نداری خیلی خوبه ولی اینکه بدت میاد یعنی از همشون ؟ یا ...

از همشون معمولا 😑به خصوص اونایی ک کم سن و سال ترن و پختگی ندارن چ از لحاظ علمی چ کاری چ ....

ولی به طور کلی نمی دونم چرا همچین احساسی پیدا کردم ...