2777
2789
عنوان

چطوری با همسرم صحبت کنم سیگارش ترک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 31 پست

چون سیگار میکشه افسرده نیست 

چون افسرست سیگار میکشه

مثل من کاریش نداشته باش 

یه سال و نیمه من ترک کردم اونم قرار بود ترک کن الان پنج بار شده ترک کرده و برگشته منم یه ذره افسرده میشم هوس میکنم ولی جلو خودمو میگیرم

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

مال منم خیلییی کم می‌کشید باردار که شدم کلا گذاشت کنار

شما هم از موقعیت استفاده کن وتو گوشش بخون حتی بوش از رو لباسم برات بده واینا ووقتی بچه دنیا بیاد باید خیلییی مراعات کنی

خلاصه با حرف رامش کن

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی که ترک میکنه خیلی خوش اخلاق میشه ،باهمه ارتباط میگیره مهربون میشه وای از روزی که یه ساعت نکشه ا ...

آخه من دور رو ورم سیگاری زیاد دارم ولی خوش اخلاق تر از آدمایی هستن که سیگارنمیکشن خیلی هم توارتباط بادیگران عالی هستن گفتم شاید ازجایی ناراحته ک اینجوری شده

نمیدونم هیچ مشکلی هم باهم نداریم ،من خیلی دارم سعی میکنم کمکش کنم بزاره کنار میگه بزار جریان اینترنت ...

چه بهانه مسخره ای به اینترنت چه 

این معلومه میخواد ترک نکنه اگه حامله ای بگو بچه ناقص شه یا خدانکرده مشکلی پیش بیاد تقصیر توسعه گناه داره بچه

نذاری اطراف تو بکشه ها 

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡
مال منم خیلییی کم می‌کشید باردار که شدم کلا گذاشت کنار شما هم از موقعیت استفاده کن وتو گوشش بخون حت ...

خودشم میدونه بده الان تو این موقعیت ،وقتی فهمید باردارم دوماه ترک کرد ،باز دوباره شروع کرد ،باید بازم باهاش صحبت کنم 

دقیقا درست میگی ولی این روز به روز داره بدتر میشه ،بهش میگم حداقل مصرفت یکم کمتر کن به ریه هات رحم ک ...

ببین من اوایل ک فهمیدم همسرم سیگار میکشه یعنی خودمو کشتم هر روزمون دعوا و اوقات تلخی بود ولی اون بتز تو خفا کار خودشو میکرد الان بعد ۴ سال ب این نتیجه رسیدم ک هیچ چیز مهمتر از اعصاب و روان خودم نیس ب درک اونقد بکشه خفه شه

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻
خودشم میدونه بده الان تو این موقعیت ،وقتی فهمید باردارم دوماه ترک کرد ،باز دوباره شروع کرد ،باید باز ...

آره صحبت کن

ولی رو اعصاب بنده خدا هم قدم رو نری بدتر کنی قضیه رو

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
من همسرم عشقش کبوتردلم میخوادبذاره کناراما........

کبوتر که خوبه اهل دود نباشه ،خودش میزاره کنار ذوقش از سرش میپره همسر من میگه بزار جریان اینترنت درست بشه اعصابم اروم بشه میزارم کنار خدا کنه به حرفش عمل کنه تا حالا هرچی گفته عمل کرده 

آره صحبت کن ولی رو اعصاب بنده خدا هم قدم رو نری بدتر کنی قضیه رو

نه اصلا رو اعصابش نیستم بهش گیر نمیدم خیلی صبورم ،ولی همسرم دیگه داره زیاده روی میکنه ،خودش میگه باید برم تسویه خون تا زودتر از بدنم خارج بشه نمیدونم دیگه 

حتما فکرش شدیدا درگیره راجع به ترک سیگار نمیشه بهش گفت ؛ باید فشار بار روانیش یه جوری کم بشه بعضی از مردا خیلی تودارن و حرف هم نمیزنن فقط فکر میکنن در نتیجه منزوی و افسرده میشن و به سیگار پناه میارن

ببین من اوایل ک فهمیدم همسرم سیگار میکشه یعنی خودمو کشتم هر روزمون دعوا و اوقات تلخی بود ولی اون بتز ...

گیر دادن زیادی هم باعث میشه یه جای دیگه کارشو انجام بده ،اخه من افسردگی همسرم داره اذیتم میکنه و همشم از چشم همین سیگار لعنتی میبینم ،جوری شده دیگه حال و حوصله هیچ احد و ناسی رو نداره و حتی نمیشه دو کلوم حرف باهاش زد 🥺🥺

حتما فکرش شدیدا درگیره راجع به ترک سیگار نمیشه بهش گفت ؛ باید فشار بار روانیش یه جوری کم بشه بعضی از ...

دقیقا قطعی اینستاگرام داره خیلی بهش فشار میاره چون کارش کلا از طریق اینستاگرام بوده و به کار بیرون اصلا علاقه ای نداره ،این باعث شده بیشتر بکشه