2777
2789
عنوان

جای جوش وعدم اعتماد به نفس

| مشاهده متن کامل بحث + 3279 بازدید | 63 پست
شما جوش فعال دارین .. نه جای جوش گود

من خیلی به صورتم میرسم جای جوشام رفته البته گود نداشتم که معلوم بشه ولی خب این جوشام اصلا نمیرن حتی تکونم نمیخورن باز حداقل گودی زیاد معلوم نمیشه من صورتم سفیده اینا قرمز خیلی مشخصه دلم میخواد کله صورتمو بکنم بندازم دور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی به صورتم میرسم جای جوشام رفته البته گود نداشتم که معلوم بشه ولی خب این جوشام اصلا نمیرن حتی ...

منم همین.. پوست سفید و شفاف.. ولی چه فایده .. جای جوش دارم .. چون جوشهای خیلی بزرگ و وحشتناک میزدم ...

عزیزم مال شما انگار خود جوشه نه جای جوش منم جوشام همینطوری التهابی بودن.واقعا بدترین نوع جوشه.دارو م ...

اره حتی انقدر درد میکنن و میسوزن که یه بار فکر کردم صورتم زخم شده دست گرفتم دیدم جوشه 

نه دارو بدنمو بهم میریزه جرئت نمیکنم بخورم من الوورا و ماست میزنم یکم دردش اروم شه میخوام برم دکتر قبلا جای جوش داشتم بهم پماد داد خوب شدن الان میخوام برای اینا برم

اره حتی انقدر درد میکنن و میسوزن که یه بار فکر کردم صورتم زخم شده دست گرفتم دیدم جوشه  نه دارو ...

اره خیلی دردناک و عمیقن و جاشون هم خیلی دیر میره اصلا نباید به این مدل جوشها دست ولی به حال خودشون هم نباید رها بشن باید روشون ضدجوش زد یه اشتباهی که من داشتم این بود که گفتم اگه دست نزنم جاش نمیمونه و خود به خود خوب میشه ولی این جوشها چون عمیقن  و دیر خوب میشن میتونن پوست رو گود کنن.شما جای جوش فرورفته ندارید؟

اره خیلی دردناک و عمیقن و جاشون هم خیلی دیر میره اصلا نباید به این مدل جوشها دست ولی به حال خودشون ه ...

اره من حتی دست هم نمیزدنم بازم جاشون میمونه اصلا گرفتار شدم حالا هفته ی اینده میرم پیش دکتری که همیشه میرم خیلی دکتر خوبیه ببینم چیکار کنم باهاشون 

منم جوش جوشیم:) هزار درصد درکت میکنم رو چیزایی که تو صورتت دوسشون داری فوکوس کن در کنارش برس ب ...

منم همینم جای جوش دارم ولی تازگیا میگم که من با اینا هم خیلی خوشگلم

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
یعنی اون جوش های زیر پوستی دردناکو باید دستکاری کرد؟ خب اینطوریم جاش میمونه دیگه

نمیدونم چطوریه هم دستکاری کنی هم نکنی بازم میمونه

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈