2777
2789
عنوان

جای جوش وعدم اعتماد به نفس

3278 بازدید | 63 پست

سلام.خانوما بنظرتون کسی که بدون هیچ عملی خودش  زیبا باشه ولی روی گونه هاش جای جوش زیاد باشه یعنی پوستش تکسچر داشته باشه و صاف نباشه و این وسط بعضی از این جای جوشها هم گود باشند دیگه زیبا نیست؟میدونم شاید بنظر احمقانه بیاد اما نمیتونم به جای جوشهام فکر نکنم.هنوز میرم بیرون ماسک میزنم بخاطرشون.خانوادم درکم نمیکنن میگن نه خیلی هم خوبی کی به این چیزها اهمیت میده و از این حرفا.ولی برای من شده فکر و نمیدونم چی کار کنم اینقدر غصه نخورم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت می کنم.منم مثل توام.برو دنبال درمان شون.

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔

میگن لیزر فرکشنال خوبه،مرتب پاکسازی پوست برو، کرم های لایه بردار بزن 

منم تحت درمانم جوش‌میزدم فعلا دارم قرص میخورم هنوز تموم نشده ولی من لک قرمز جوشام بیشتر رو‌مخمه،منتظرم قرصام تموم شه این کارای درمانیو شروع کنم

باید عکس ببینیم در چه حده

ببین نمیدونم دقت کردید یا نه ولی اینایی که جای جوش دارن مثل من تو نورهای مختلف و زاویه های مختلف معلوم بودن  جای جوش شون متفاوته مثلا تو نور کم  خیلی پیدان  تو نور زیاد کمتر   مثلا تو یه عکس انگار کمن  تو یه عکس دیگه از نزدیک بگیرم با زاویه بد خیلی زیاد