2777
2789

سلام ی کاربری اگه تعلیق شده باشه چطور میشه برگرده چطوری میشه تماس گرفت یا نی نی یار به کاربر پیام میده یاتماس میگیره که بگه شمااز تعلیق در اومدید

😍خدایا خیلی دوستت دارم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تماس با ما بگین ادرسش تو امضام هست

سلام نی نی یار جان..میشه لطفا بفرمایید شرایط ثبت نام در نی نی سایت چی هست؟ فقط شماره موبایل یا ای میل؟ یا شرایط دیگه ای هم داره؟

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
سلام نی نی یار جان..میشه لطفا بفرمایید شرایط ثبت نام در نی نی سایت چی هست؟ فقط شماره موبایل یا ای می ...

سلام شماره موبایل بدین کافیه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام تماس با ما بگین ادرسش تو امضام هست

سلام مچکرم پیام دادم حالا چطور پاید متوجه بشم که درست میشه ایا نی نی یار تماس میگیره یا نتیجه رو  پیام ارسالمیکنه

😍خدایا خیلی دوستت دارم😍
سلام مچکرم پیام دادم حالا چطور پاید متوجه بشم که درست میشه ایا نی نی یار تماس میگیره یا نتیجه رو&nbs ...

اگر ایمیل وارد کردین جوابشون میاد به ایمیلتون نکرده باشین مدام باید کاربریتون رو چک کنین که درست شده یا نه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

اگر ایمیل وارد کردین جوابشون میاد به ایمیلتون نکرده باشین مدام باید کاربریتون رو چک کنین که درست شده ...

سلام ایمیل وارد نکردم جایی نیست اخه تماس بگیریم و توضیح بدیم که کاربری برگرده ایا میشه بر نگرده میشه من به خودتون بگم تا برام پیگیری کنید 

😍خدایا خیلی دوستت دارم😍