2777
2789
عنوان

دعا برای مزاحم از زندگی

5936 بازدید | 28 پست

سلام خانما کیا دعا یا ذکری بلدن که یه مزاحم شرشو از زندگیمون کم کنه بره لطفا بهم بگین و چه دعایی خوندین که نتیجه داشته 

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرافاتی نباشید😑😑😑خب رابطتتونو کمرنگ کنید یا جوابشو ندیدن شرش کم میشه نیازی به جنبل و جادو نی ...

خانمی نه جوابشو میدیم نه چیزی از همه جا بلاکش کردم ولی شرشو کم نمیکنه از زندگیم 

من واسه همسایه بد میخواستم از کتاب داروخونه معنوی پیدا کردم خوندم اتفاقا سر دوهفته شرشون کم شد

چجوری گلم بی زحمت به منم بگو یه اقا پسری هست شرشو از زندگیم کم نمیکنه از همه جا بلاکش کردم انواع دعا وذکر خوندم ولی بی نیجه بود خدایی دیگه کم اوردم 

عزیزم به جای دعا دنبال راهکاری باش که فرد مزاحم دیگه نیاد طرفتون. البته اگه طرفت فامیل نزدیک باشه سخ ...

نه گلم نه فامیل نه اشنا یه اقا پسری که قبلا باهاش دوست بودم مزاحمم میشه از همه جا بلاکش کردم ولی دست از سرم بر نمیداره دیگه واقعا خسته شدم 

حتما اسی همه راهها رو رفته که الان مجبور شده...

منم یک همسایه بد داشتم هرکار میکردم بازم مزاحم بود  از اخر یک نماز و چندتا دعای قرآنی خوندم تا رفت

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
خانمی نه جوابشو میدیم نه چیزی از همه جا بلاکش کردم ولی شرشو کم نمیکنه از زندگیم 

محاله با یکی اینجوری برخورد کنی و نره پی کارش،احتمالا اون طرف دنبال یه چیزی هست که پیگیره وگرنه هرکسی اگه ذره ای غرور داشته باشه اینکارو نمیکنه

حتما اسی همه راهها رو رفته که الان مجبور شده... منم یک همسایه بد داشتم هرکار میکردم بازم مزاحم بود& ...

اره بخدا والله اصلا زبون باز نمیکردم واسه این حرفها خواهشا گلم راه کارشو واسم بگو یه دنیا ممنون میشم ازت هر دعایی هر ذکری بگی خوندم ولی هیچ نتیجه ایی ندیدم 

محاله با یکی اینجوری برخورد کنی و نره پی کارش،احتمالا اون طرف دنبال یه چیزی هست که پیگیره وگرنه هرکس ...

به چی قسم بخورم که نمیره نمیدونم دنبال چی هست چون نه جوابشو میدم نه چیزی از همه جا بلاکش کردم واقعا دیگه خودم خسته شدم هر راهی بگی رفتم 

اگه می تونی از یک مرد مطمین از اطرافیان بخواه مثلا برادرت که تهدیدش کنه . اینطور مواقع دیگه نمیان سر ...

گلم میترسم شر بشه بیشتر اذیتم کنه