2777
2789
عنوان

اعتماد بنفس

102 بازدید | 19 پست

بچه ها سلام🥲

چی باعث شده اعتماد بنفستون کم شه؟؟؟

خودم چاقی یعنی چاق و بد فرم نیستم ولی ظریف و اینا  نه یکم اضافه وزن دارم

این خیلی باعث ناراحتیم شده 

رژیم میگیرم ولی باز ول میکنم 🥲

حرف های مادرم از بچگی  

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چاقی و اینکه شکم دارم

واقعا اعتماد به نفسم رو داغون کرده

با اینکه همه میگن چاقیت زشت نیس ولی خودم دوس ندارم

مژده بده به دلم که می آیی مسیحا نفس من...🌱خدایا من به تو امید دارم میدونم منو به آرزوم میرسونی و مادر میشم🙏🏻💚�

قدم🙂

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
حرفا های دیگران رو اولویت قرار نده خیلیا تفکر و رفتارشون بشدت اشتباهه

از بپگی  اینقدر  گفت هیچ اعتماد به نفسی برام نموند

زشتی  چاقی  بداندامی   بی عرضع ای  ضعیفی دست و پا چلفتی هستی

اینا رو هرروز  به بچه  ده دوزاده ساله بگی تا  20 سالگی

کاری کرد  از خودم بدم بیاد

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚