معمولا بعد 48ساعت تکرار میکنم زود تکرار نکردی؟احتمالا فندقت هنوز خیلی کوچیکه
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
دبروز ازمایشگاه شهرمون دادم گفتم شاید معتبر نبوده مجدد رفتم شهر دیگه دادم من ۱۱ روزه ک عقب انداختمهف ...
😂 انشالله نینیت به سلامت بیاد بغلت ولی چون آزمایشو بعد یه روز تکرار کردی و بنات رفته بالا احتمالا همه چیز خوبه
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
عزیزم بتا رو باید همون ازمایشگاهی که دادید تکرار کنید ۴۸ ساعت بعد منم تو بارداری هان بتام اصولا زیر ۱۰۰ بود لقاحت دیر بوده که بتا کم هست نگران نباش
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم