2777
2789

قبلا حتی غذامیخوردمم باز گشنم بود الان دوسالی میشه خیلی خیلی کم پیش میاد حس گرسنگی داشته باشم یکدت رژیم داشتم یعنی ازاونه که اینحور شدم؟معدم کوچیک شده؟کسی مثل من شده 

دست راستت رو سر من! 

هر ۵ دقیقه یه بار دلم غذا میخواد 😐

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشا به سعادتت

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂
دست راستت رو سر من!  هر ۵ دقیقه یه بار دلم غذا میخواد 😐

این بده🫠😂😂😂

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂

من که همیشه همین ام 

حس میکنم توپم افتاده خونه همسایه و با یه چاقو توی شکمش تحویلم داده                                           حس میکنم اشتباهی تو چاییم نمک ریختم.                    حس میکنم گلدون مورد علاقه مامانم شکستم              حس میکنم دست دراز کردم که سلام کنم چون بچه بودم ندیدن.              حس میکنم  پام یه پله رو ندیده و ته دلم خالی شده.                حس میکنم کل زندگیم خواب میدیدم دارم از ارتفاع میفتم پایین هنوز ب زمین نرسیدم .....

ینفر از آشناهام اینجوری بود رفت دکتر بهش گفتن چون بدنت همیشه مواد مغذی داره و به نسبت اندامت و چربی های بدنت به اندازه کافیه احساس گشنگی نمیکنی و ضعف و دل پیچه نمیگیری

البته درستش اینه بخوری چاق نشی نه که از نخوردن لاغر بشی:)💔

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙