2777
2789
عنوان

عمل اسلیو معده

222 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من میخوام عمل کنم اما هیچ اطلاعاتی ندارم راجبش ...لطفا اونایی که خودشون عمل کردن یا کسیو دیدن که عمل کردن یکم واسم توضیح بدید؟...از عوارض بعدش؟..از اینکه وزنشون ثابت موند برگشت نداشت دوباره‌؟ایا بعدش میشه باردار شد ؟لطفا هرچی میدونید بگید بهم ممنون میشم❤💙❤💙❤💙❤💙

💫پایان شب سیه سفید است💫

بعدش میشه باردار شد

اصلا عمل دردناکی نیست فقط بعدش تا ۳-۴ هفته فقط میتونی اب سوپ بخوری و ابمیوه ک اینش یکم سخته 

کلا عمل راحتیه 

وزن سریع پایین میاد ولی کنارش ورزش کنی خیلی یهتره که پوستت شل نشه

اگ خیلیییی چاقی حتما بعدش بعز عمل پوست کشی نیاز داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش میشه باردار شد اصلا عمل دردناکی نیست فقط بعدش تا ۳-۴ هفته فقط میتونی اب سوپ بخوری و ابمیو ...

شما خودت این عمل انجام دادی ؟چند کیلو بودی ؟و توی چند وقت کم کردی،

💫پایان شب سیه سفید است💫
اسی چیه ؟یکم راجبش توضیح بدا اینو تابحال نشنیدم

اسی نه ،ساسی....ترکیبی از اسلیو و بای پسه..جدیدترین روشه...۵ سالی هم هست که مد شده و انجام میدن....تونت بزن ،اسلیو ساسی. ،برات میاره توصیحات دقیقش رو 

اسی نه ،ساسی....ترکیبی از اسلیو و بای پسه..جدیدترین روشه...۵ سالی هم هست که مد شده و انجام میدن....ت ...

جراحی ساسی بای پس جراحی خوبیه خطر کمی داره دکتر جلالی یکی از بهترین جراحاست تو این رشته یکی ااز دوستای من پیشش همین عمل رو انجام داد خداروشکر خیلی راضیه از عملش  

جراحی ساسی بای پس جراحی خوبیه خطر کمی داره دکتر جلالی یکی از بهترین جراحاست تو این رشته یکی ااز دوست ...

اتفاقا دوست منم پیش همین دکتر جلالی وقت گرفته برای اسلیو معده خیلی همه از این دکتر تعریف کردن الان دو سه هفته ست عمل کرده  خداروشکر خوبه فعلا