2777
2789
عنوان

موهام ب همین سفیدی هست. چ رنگی بزنم

481 بازدید | 23 پست

چ رنگی بزنم ک سفیدی اینقدر تو ذوق نزنه

عکس از اینترنته ها

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با قهوه و دو قاشق حنا و بابونه رنگش کن 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

قشنگه

برامن همش سمت شقیقه سفیدمیشه بقیش دیرتر خسته شدم 

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
اتفاقا اگه اینطوره ولی سفیدیه رو به نقره ایه که خیلی الان ترند شده

خیلی پیر دیده میشم. 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

با قهوه و دو قاشق حنا و بابونه رنگش کن 

چ رنگی میشه؟ کله نارنجی نشم ها؟

ببین بستگی داره سفید باشه موهات یا سفیدی هات رو به نفره ای

مدونی سنمم داره میره بالا رسما پیر و شکسته دیده میشم ۴۰ سالمه 

یک دست رنگ نکن برو ارایشگاه لایت بندازه برات خیلی راحت تره اینجوری 

پیل نبید😁