2777
2789
عنوان

متاهلا نامزدیا بیاین لطفا

243 بازدید | 16 پست

بچه ها من نامزد دارم متولدهشتادم اون متولد۷۲مشکلم اینه که اصلا خلاقیت ندارم تو رابطمون مثلا دوستام با نامزداشون اهنگ هایی انتخاب کردن که پیش همن میگن اهنگ خودمونو بزاریم یا زیر پست های هم اهنگهای عاشقانه مینویسن یا اسمای همدیگه رو به اسمای خیلی باحال وعاشقانه سیو میکنن  ولی من هرچقد فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه  که تکراری نباشه مثلا جز نفس و قلبم واینا نمیدونم چی سیوش کنم  لطفا چیزایی که متاهل ها و نامزددارا تجربه کردین رو بهم پیشنهاد بدین تکراری نباشه خیلی نامزدمو دوست دارم

بخاطر تفاوت سنی بالاس

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام ی کلیپ عاشفانه از عکساتون درست کن 

فیلم عاشقانه بگیرید 

برا خودتون آهنگ انتخاب کنید بخونید دابسمش بگیرید 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم، ب امید روزی ک برم کنسرتش 🥰

شوهر من دهه شصت من هفتاد حتی چت هم نمیکنه خسته شدم

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

خب میگی نامزدی.وقتی بیشترباهم وقت بگذرونین و ی اهنگو زیاد گوش بدین خاطره بسازین باهاش میشه اهنگتون.ولی منوشوهرمم هیچوقت آهنگ مشترک نداشتیم وهیچوقت اسممو تو گوشیش سیو نکرد فقد شمارم میفته😑

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

ببین اگه واقعاعاشق باشین خودتون به ذهنتون خطورمیکنه مثلااون به من میگفت ماه من بهش میگفتم خورشیدیاازعشق زیادبهش میکفتم انار🥲😂اونم خیلی خوشش میومدوخیلی اسمای دیگه حتی گاوی هم میگفتیم

توام ی کلیپ عاشفانه از عکساتون درست کن  فیلم عاشقانه بگیرید  برا خودتون آهنگ انتخاب کنید ...

وویی امضات... دلم غنج رفت خدایی

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.