خوشگلا چند ماه پیش با یه اقایی اشنا شدم ۲ هفته باهم بودیم دیدم به هم نمیخوریم و اون هدفش کارای ..... ۱۸ + بهش گفتم نمیخوام ادامه بدم و از همون لحظه که گفتم نمیخوام شروع به تهدید کرد، من کلا بلاکش کردم، ولی هر سری یه نفرو میفرستاد و تهدید جدید ، سری اخرشروع کرد به اخازی که ۱۰۰ میلیون بهش بدم کادو گرفته طلا باید پولش و پس بدم ، الان ۸٫،۹ ماه میشه هر چند وقت یه بار پیداش میشه با شماره های ناشناس و ادمای مختلف که من و تهدید کنن خسته شدم دیگه 🥲🥲🥲 ازم چند تا عکس داره و چت میگه پخش میکنم ب بابات نشون میدم فلان میکنم و .... چه کنم خسته شدم دیگه🥲
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم اصلا نشون نده که ترسیدی چون اون همینو میخواد شجاعت نشون بدی میره رد کارش بهش خیلی جدی و خشن بگو میرم ازت شکایت میکنم تهدید کردن و پخش کردن عکسای افراد جرمه و ۳ ۴ ماه اب خنک داره تازه باید یه مبلغ زیادیم جریمه بده سرچ کن میفهمی
عزیزم اصلا نشون نده که ترسیدی چون اون همینو میخواد شجاعت نشون بدی میره رد کارش بهش خیلی جدی و خشن بگ ...
گفتم گلم ولی حیونی بیش نیس دنبال تیغیدنه فقط 🥲 کلی پرونده داره انگا کارش همینه از دخترا عکس و فیلممیگیره بعد اخازی و تهدید فقط من شانس اوردم باهاش اکی نشدم 🥲
عزیزم همچین شرایطی برا من پیش اومد...اول اینکه عکس و چت هات نامناسبع؟اگه باشه هم مهم نیس بهش بگو هر غلطی میخای بکن بعدشم برو سیمکارتتو عوض کن دیگه دستش ب جایی بند نیس