2777
2789
عنوان

تب و اسهال

105 بازدید | 6 پست

سلام‌دوستان

پسرم ۱۷ ماهشه از شنبه این هفته دچار تب و اسهال شده، دکتر هم بردم هنوز خوب نشده

دوتا دندون عقبی فک بالا داره درمیاد نمیدونم از اوونه یا ویروسه

بچه م آب شده😔😔

چندروزه هیچی نمیخوره ب زور هم میاد انقدر ب گلوش فشار میاره، ک قورت نده ب سرفه افتاده، امروز فقط یکم مایعات خورد

امروز باز بردم دکتر همجا تعطیل بود دکتر درمانگاه هم نیومد 

اگه راهکاری دارین خواهش میکنم بگید

پنج‌روزه تب و اسهال

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
سیب رو رنده کن.. بذار قهوه ای تیره شه بده بخوره هم واسه تب ش خوبه،هم اسهال ش

درست کردم هرکار کردم نخورد

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایعات میخوره؟

امروز فقط خورد تو چندروز قبل همه رو تف میکرد

خب همون سیب رو وقتی موند.. بریز تو یه توری پارچه ای.. فشار بده ..ابشو بده بخوره..

باشه عزیزم دستت درد نکنه