2777
2789
عنوان

کاش میشد از مادر بودن در حد یکی دو ساعتم شده انصراف داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 96 پست
کمک کردنو نگو از صبح تا شب تنها تو خونه کار میکنم کسی کمکم نمیکنه حالا پررو پررو شوهر بی معرفتم برمی ...

همین خیلی درد داره ادم نمیخواد کمک کنند درک کنند من به شوهرم میگم من منکر سختی کار تو نمیشم ولی توام زحمت منا زیر سوال نبر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیزارن مجبورم میکنن.مثلا از راه میان میگن غذا خب بگم نیست زشته هم دلم مییسوزه.دیروز پدرشوهرم برگشته ...

مادرشوره میدونه شماهستی رفته خوشی

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
نمیزارن مجبورم میکنن.مثلا از راه میان میگن غذا خب بگم نیست زشته هم دلم مییسوزه.دیروز پدرشوهرم برگشته ...

الکی برو دکتر  بعدم بیا بگو استراحت مطلق داده دکتر 

یام‌بدو خونه مادرت اینا

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

خداروشکر قبل ازدواج گفتیم بچه نباشه ،وگرنه الان من هم گرفتار این مشکلات بودم،عزیزم کاش حداقل تو هفته یه روز بزاری پیش پرستار و برا خودت باشی که حال روحیت اینجوری داغون نشه.

وخدایی که در این نزدیکیست

چقد بی درک و شعور 

بگو زنتو بیار به من چه 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

منم تو شهر غریب و تنها   .....چند روز پیش نشستم کلی گریه کردم چون خودم و بچه ها او میکرون گرفتیم حتی نمیشد بلند شم دمنوش درس کنم....خیلیییی سخته مخصوصا کمکی هم نداشته باشی  

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚

من الان ۱۲ هفته هستم و تنها تو شهر غریبم همسرم خیلی کمک میکنه اما هیچکس رو نداریم پدر و مادرمم فوت شدن سال پیش ، از الان پول کنار گذاشتیم که تا یک سال بگیم یکی بیاد از شنبه تا ۴ شنبه تمیزی کاری و غذا درست کنه دو روز اخر هفتهذرو هم همسرم هست واقعا تنهایی خیلی سخته اگه میتونی بگو یکی بیاد کمکت 

من چی بگم با  دوتا بچه شیر ب شیرتو جنوب  تو شهر غریب با ی شوهری ک خوب از هر لحاظی ولی ی ذره وقتش آزاد نیست نمیتونه واسه ما وقت بزار خسته شدم تو خونه ن مسافرت درست حسابی نه تفریحی  ن میتونم بچه هامو ی ساعت بزارم پیش کسی برم نیم ساعت ی ربع اصلا ولسه خودم تنها باشم 

خسته شدم زندگیم تکراری شده

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

قدیما خوردو خوراکم عالی بود توان بدنی بیشتر بود. بعدم پدرومادر صبح تاشب دنبال بچه نبودن بچه رو ول میکردن تو حیاط و کوچه شب جمعشون میکردن. بچه بیچاره انقدر خسته بود که شب میخوابید صبح به زور بیدار میشد! الان چی بچه ها تو یه وجب خونه زندانین نه همبازی دارن نه میتونن درست و حسابی بازی کنن هم خودشون کلافه میشن هم پدرو مادر. اصلا قدیم با الان قابل قیاس نیست

من چی بگم با  دوتا بچه شیر ب شیرتو جنوب  تو شهر غریب با ی شوهری ک خوب از هر لحاظی ولی ی ذر ...

ناشکری نمیکنم زندگیم همه جوره خوبه اوکی بچه هام شوهرم خداروشکر واسه سلامتیشون ولی نمیتونم ن کلاسی برم نه چیزی فقط کارم شده بشور بپز شوهرمم ک شبح میره تا ۱۱شب میاد

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤