2777
2789

تا چشمتو باز میکنی که از حاملگی و ویار و سنگینی و حالت تهوع یه نفس راحت بکشی یه نوزاد کوچولو میزارن بغلت. خودت مریضی ولی میگن بیا اینو بزرگ کن. جامعه تنهات میزاره. وای به روزی که بچت بدغذا باشه یا همش گریه کنه دنیا قضاوتت میکنه. همه اونایی که تا دیروز رفیقت بودن حالا یه چاقد میگیرن دستشون و صاف میزنن تو روحت. تا میای گلایه کنی میگن ناشکری نکن خیلیا ارزوی بچه دارن. کسی که تا دیروز عاشقش بودی حالا میشه دشمنت. کمک کردن تو قاموس کسی نیست. میگن وظیفته همه این روزا رو گذروندن. به بچه نگاه میکنی دلت میسوزه بهش. به خودت نگاه میکتی خالت از خودت بهم میخوره. پر میشی از احساسای ضد و نقیض. اخرشم با یه "بهشت زیر پای مادران است" سر و تهشو هم میارن. گند بزنن به اون بهشتی که گند زده تو زندگییمون. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف دلموگفتی...پسرم سه سالشه....ظهربه جنون رسوندتابخوابه....بخدادیوونه شدم

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

اینو هرکسی باید قبل بارداری بدونه.

بعد اومدن بچه هیچ چیز مثل سابق نمیشه

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

اینجا هم الان همین حرفارو بهت میزنن،

من بچه ندارم ولی یه کلیپ از دکتر شکوری دیدم دقیقا راجع به مادرهایی که برای مدت کوتاهی از مادری خسته شدن،

دگتر شکوری وضعیتشون رو توصیف میکنه و میگه با اینکه کاملا حق دارن ولی متاسفانه مورد شماتت اطرافیان قرار میگیرن

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤

من یه بچه ی خیلی شیطون دارم ولی هیچ وقت خسته نشدم از بودنش هر وقت نگاهش میکنم میگم خداااایا شکرت تا آخر دنیا هم به خاطر دادنش شکرت کنم کمه 

الهی هر کی بچه دوست داره خدا دامنش رو سبز کنه 

شما هم نزار اینجوری بهت فشار بیاد کمک بگیر از همسرت ، مادرت ، مادر همسر یا هر کسی که خودت فکر میکنی میتونی ازشون کمک بگیری 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

کمک کردنو نگو از صبح تا شب تنها تو خونه کار میکنم کسی کمکم نمیکنه حالا پررو پررو شوهر بی معرفتم برمیگرده میگه من کار بیرون میکنم تو هم خونه نمیگم بیا کمکم کن بخدا میگم بفهم یه تشکر خالی کن خیلی‌ بی انصافیه یه بچه شلوغ هم بهش اضافه کن 😭😭😢😢😢 واقعا کاش میشد از مادری و خانه داری هم مرخصی گرف حقوق گرفت

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

حالا انصراف نه من منتظر بودم شوهرم این سه روز تعطیل نگهشون داره ببردشون چند ساعتی جایی تا من به کارهای خونم برسم ..ولی میگه مریضم کاریم نداشته باشه . می رم بالای نردبون هردوشون میان هرکدوم یه چی می خوان. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.