یه سوپراز عالی و کادوی خوب مردنه بنظرتون چی خوبه برای همسرم.
و چه جور سوپرایز کنم
ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آها سوپرایز هم میتونی بندازیش بیرون از خونه و خونه را خوشگل کنی حالا میخای دوتایی یا مهمون میخای بستگی داره شاد میشه شله شله دسسسس دس
خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
کادو ماشین ریش تراش یا تبلت سوپرایزم میتونی خودتوبزنی مریضی بکشونیش به محل تولد
دقیقا ماشین ریش تراش میخواستم بخرم ولی دو روز پش رفته یه مارک عالی شو خریده
ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین
به منتو خبر بارداریم یکی اینجا یه راه حل گذاشت الانم شوهرم میگه میخنده😐💔
گفتن برگه رو بذار تو یه قالب بزرگ یخ بزنه بعد بذار جلوش آروم آروم آب بشه حالا من کلی روضه واسه شوهرم خوندم هر دومون عین چی زل زده بودیم به یخ که آب بشه🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️😐💔
نمیدونم با چی ممکنه خوشحال بشه ولی فک کنم اگر همکار داره غافلگیری جلو همکاراش خوب باشه و خوشش بیاد
باحتله به نطرم ابده ات. چون هم کاراش فامیل هم هستن خوبه فککنم
من خودم روز تولد خواهرم تمام روز بی توجه بودم بهش و باهاش حرف نمیزدم... 😂😐 البته نقشه بود همش ...
😂😂
ست کیف پول و کمربند بگیر باراش برای سورپرایز هم، کیک و شام و همه چیز رو آماده کن، نزدیک اومدنش قشنگ ...
ست کیف پارسال دادم. ایده ات هم خوبه.
فقط کادوی مبخواست در حد دو تومن مبتونم تهیه کنم