2777
2789
عنوان

کدبانوها بیاین

359 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها

میخوام مربای به درست کنم

نکته کدبانوگری خاصی اگه هست بهم بگین لطفا

بعد اینکه زعفران میریزن توش یا نه ؟

بی خیال باش تا کامروا باشی

برای به اگر قابلمه مسی داری تو اون بپز.

بد نیم ساعت پختن شکرو می‌ریزی با چوب دارچین و هل یک ساعت بعد دم کنی بزار مثل برنج دم بزار یه دوسه ساعت بعد قشنگ سرخ سرخ میشه

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدرصد زعفران بزن با ی چوب دارچین چون چور دلرچین باعث میشه کپک نزنه و شهد مربات باید جوری باشه ک قشنگ ...

ممنون عزیزم

برای ۵۰۰ گرم یه قاشق زعفران دم کرده بسه ؟ کی زعفران بریزم ؟

ممنون عزیزم برای ۵۰۰ گرم یه قاشق زعفران دم کرده بسه ؟ کی زعفران بریزم ؟

والا عزیزم‌مقدارشو نمیدونم ولی عصری مامانم اومد میپرسم برات اخه اون درس میکنم خودم درس نمیکنم 😁

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

عزیزم پرسیدم از مامانم گفت فقط اول یکم بپز ی ذره ک نرم شد بعد شکر بریز چون از اول شکر بزنی جر میشه فقط ابش کم باشه حتما بعد برای ۵۰۰ گرم ۲ گرم زعفرون میخواد عزیزم خیلی خوشمزه میشه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
عزیزم پرسیدم از مامانم گفت فقط اول یکم بپز ی ذره ک نرم شد بعد شکر بریز چون از اول شکر بزنی جر میشه ف ...

وای ممنونم عزیزم

خیلی لطف کردی

از مامان هم تشکر کن

زحمتت دادم

مرسی دوستم