2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام از چه صرافی استفاده میکنی؟

سلام من ارزم دیجیتالیه تو تایپیک قبلم گذاشتم از یه سایت میخوام انتقال بدم تو هر کیف پولی فقط فروششو بلد نیستم اگه میشه کاربا هر کدوم میف پولو بلدید ممنون میشم بهم یاد بدید هیچی بلد نیستم

سلام من ارزم دیجیتالیه تو تایپیک قبلم گذاشتم از یه سایت میخوام انتقال بدم تو هر کیف پولی فقط فروششو ...

https://abantether.com/register?code=TPZA

توی این صرافی ثبت نام کن ارزی ک میخوای انتقال بده اینجا 

همینجا تبدیلش میکنی به ریال بعدم انتقالش میدی به حساب بانکی خودت....

برا ثبت نام و احراز هویت مشکل داشتی درخواست بده تا کمکت کنم

☆☆☆❌️کاربر آقا❌️☆☆☆
مرسی از کمکت فقط ببخشید زیاد سوال میکنم 🤍 احراز هویت کردم فقط کدی نداره که انتقالش بدم واینکه چجور ...

احراز هویت انجام دادی؟

عکس کارت ملی تعهد نامه کارت بانکی بارگذاری کردی توی سایت؟؟؟

ارزی ب ی ت کوین میخوای انتقال بدی و بفروشی دیگه، درسته؟؟؟

☆☆☆❌️کاربر آقا❌️☆☆☆
احراز هویت انجام دادی؟ عکس کارت ملی تعهد نامه کارت بانکی بارگذاری کردی توی سایت؟؟؟ ارزی ب ی ت کوین ...

نه اونارو نخواست رفتم توش شماره و رمز عبور خواست زدم نوشت گذر واژه ذخیره شود ولی بعد که خواستم دوباره واردشم نوشت معتبر نیست 

بله ب ی ت

تعهدذنامه چیه؟

من با کد معرف شما رفتم؟

اره با کد معرف من وارد شدی...

کارمزد خرید و فروشت با ۳۰درصد تخفیف انجام میشه....

نام کاربری و رمزت دستی وارد کن به حروف بزرگ و کوچک دقت کن...

وقتی وارد شدی، فکر کنم بالا گوشه سمت چپ یک دایره با علامت سوال به رنگ قرمز داره اونجا کلیک کن و کارای احراز هویت انجام بده

نحوه احراز هویت به صورت عکس همونجا هست سخت نیست. ..

☆☆☆❌️کاربر آقا❌️☆☆☆
اره با کد معرف من وارد شدی... کارمزد خرید و فروشت با ۳۰درصد تخفیف انجام میشه.... نام کاربری و رمزت ...

هرچقدر از این کارکترا میگه میزنم نمیاره😔

چیکارکنم بزنم رواون قرمزه روش 

هرچقدر از این کارکترا میگه میزنم نمیاره😔 چیکارکنم بزنم رواون قرمزه روش 

میگه رمز باید از حروف بزرگ و کوجک و اعداد تشکیل بشه و بیشتر از ۸ حرف و عدد باشه

☆☆☆❌️کاربر آقا❌️☆☆☆
میگه رمز باید از حروف بزرگ و کوجک و اعداد تشکیل بشه و بیشتر از ۸ حرف و عدد باشه

اونا رو زدم سبز شده من اونی که دورش خط زدمو نتونستم هر چی از&=+اینا میزنم نمیاره