2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی چرت بود اصلا کپ رمان ها بود 

باتوجه به تایپک های قبلش من باورش کردم قضاوت ممنوع چرا فکر می کنید همه چاخان میکنن منم الان داستان زندگیمو بزارم میگن رمانه درصورتی که ممکنه برا بعضیا زندگیشون با چالش های عجیب و غریب و ادمای مرموز باشه 

نگارم یه دختر احمق بود که کل. مدت فقط به پسره حال داده بود درواقع 

نمیدونم هانوادش چجور مذاشتن شبا پیش هم باشن و در غالب روشن فکری میرنن تو زندگیشون

تا خَرمَنَت نسوزد تشویشِ ما ندانی

مهدی هنوز زن سابقش را طلاق نداده بود و کلا به نگار و خانواده خودش دروغ گفته که زنم را طلاق دادم 

این همه سال با زنش بوده 

بعد نگار فهمید و کات کرد

ولی به نظرم کلا دروغ بود خیلی غیر واقعی بود

انگار این دختر خانواده نداره هر شب دلش میخواست تو باغ یا ویلا با مهدی بود

کلا تخیلی بود

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
مهدی هنوز زن سابقش را طلاق نداده بود و کلا به نگار و خانواده خودش دروغ گفته که زنم را طلاق دادم  ...

نمیدونم ولی من میشناسم دخترایی ک اینطوری ان و میرن شبا پیش پسر 

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
نمیدونم ولی من میشناسم دخترایی ک اینطوری ان و میرن شبا پیش پسر 

یعنی پدرشون اصلا بهشون گیر نمیده که شب کجا بودی و...

تازه یه جا گفت زنگ زدم به رئیس محل کارش که بیاد دنبالش انگار اقاهه پشت در بود تا گفت بیا جلوش ظاهر شد و تا امد مهدی بفهمه زود سوار ماشین رئیس شد و فرار

معلوم بود دروغه

شاید هم راست باشه توش غلو کرده و پیاز داغش را زیاد کرده

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را