2777
2789

شمالم پارسال ۴۰۰تومن رهن کردیم امسال رهنش شده ۶۰۰تا۷۰۰ولی قراره ما بکنیمش ۵۰۰ 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ما ۸۴تومن رهن ۱/۵۰۰اجاره  خونه ۵۵متری ولی خونه خوش نقشه ایه و تمیز .منطقه ۱۵تهران

صاحبخونمون خیلی با انصافه ک اینو قبول کرده البته دو ماه دیگه قراردادمون تموم میشه و قطعا چند برابر میشه 

خونه مثل خونه ما الان ۲۰۰رهن با ۲_۳تومن اجاره میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران.۱۲۰۰ رهن کامل

یه سوال 

من این آگهی های رهن کامل با قیمت بالا رو میبینم میگم چجوری اییییییین همه پول به رهن میدن خب یه خونه میشه خرید باهاش...

نگرانی بابت آینده ندارین؟ بهرحال این پول بی ارزش میشه و برای رهن مجدد باید بذاری روش :((

یک عدد واژینیسموسی😔 کنکوری دی‌ماه📚📝 برام دعا کنین مهربونا😊❤️
سلام گلم .میگم قضیه این شرکت دارا زرین لوتوس چیشد تو نقده ؟؟خبرداری؟آقای حسن زاده یکی از لیدراشون بو ...

نه والا عزیزم  خبر ندارم بس که دلم میخواد برم پیرانشهر اصلا دنبال خبرای اینجام نیستم 

زندگیامون شده خندیدنای مصنوعی وسط دردای واقعی 🖤🥀خیلی ازت ضربه خوردم ،ولی بازم قشنگترین ،اشتباه منی🖤توهرگز برایم عادی نمیشوی ،مگر خورشید باهربار طلوع کردنش ب زمین ،عادی میشود؟لبخندتوهم حیات بخش من است ،مگر میشودلبخندت ،عادی شود برایم ؟آرام جانم !توهیچ گاه برایم عادی نخواهی شد ؛مانند دریا برای ماهی ،مانند بال برای پرنده /هیچ گاه عادی نخواهی شو !🖤🥀
ما ۸۴تومن رهن ۱/۵۰۰اجاره  خونه ۵۵متری ولی خونه خوش نقشه ایه و تمیز .منطقه ۱۵تهران صاحبخونمون خ ...

کجای منطقه ۱۵ عزیزم؟منم منطقه ۱۵ ولی اینجا درحال حاضر یه واحد ۶۲متری ۲۰۰ پیش با۵ تومن اجاره هست

پردیسان شما کجای قم هستین؟

سمت باجک ولی بازم خیلی خوب گرفتی 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
یه سوال  من این آگهی های رهن کامل با قیمت بالا رو میبینم میگم چجوری اییییییین همه پول به رهن م ...

حرف شما درسته اما من به این چیزا فکر نمیکنم و آینده هم هر وقت بیاد بابتش فکری میکنم😃

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱