2777
2789
عنوان

سوالات در مورد جوش صورت

8947 بازدید | 80 پست

بچه ها من خودم چندین سال درگیر جوش صورت بودم و تقریبا همه ی راه هارو رفتم و بالاخره درمان شدم 

از محصولات زیادی استفاده کردم،گفتم تاپیک بزنم بلکه اطلاعاتم به درد یکی بخوره

اگه سوالی در مورد جوش صورت و نوع پوست دارید متونم کمکتون کنم🙂

مهی هسدم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جوش هورمونی میزنم. پلی کیستیکم دیگ دارم کلافه میشم قرصم مصرف میکنم یک هفته خوبم دوهفته دوباره همون اشو همون کاسه

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

پوست چرب

جوش سر سفید و زیر پوستی 

خوب تجربه در این مورد دارید؟؟؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
من روی چونه خیلی جوش میزنم دردناک جاش هم میمونه.. 

اتفاقا من خودم جوش های کیستی میزدم به طوری که فقط دراومدن جوش چند روزی طول میکشید،سفت میشد و بعد از چند روز نمایان میشد و دردناک و خیلی ام دیر خوب میشد

من رفتم ازمایش دادم فهمیدم که به خاطر روده هام و عدم تعادل هورمون هست و درمان داخلی رو شروع کردم

البته شوینده ی دئو دراگ(پن مایع) و زدن مرتب سرکه سیب خونگی(شب ها قبل خواب و توو تاریکی باید زده بشه و صبحم شیته بشه)خیلییی کمکم کردن

مهی هسدم😁