2777
2789
عنوان

این خونه سنگینی داره یعنی؟

1583 بازدید | 28 پست

خونه ورثه ای پدرشوهرم که 20سال پیش فوت کرده والان الانم کسی نمیتونه سهمشوبگیره امشب شنیدم صاحب قبلی بارضایت این خونه رونفروخته پدرشوهرمم چندمابعدخریداین خونه فوت کرده وهزارتابلاسرخانواده اومده میگم نکنه این خونه طلسم شدس انکارصاحب خونه قبلی باهمسایه مشکل داشته واون همسایه باطلسمواینا مجبورکرده طرف این خونه روبفروشه واون همسایه ام بعدهاخودش زندگیش پاشیدازهم الان الانم زندگی درستی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت حدسم درسته.؟

نمیدونم گلم ولی حق داری همچین چیزایی به ذهنت برسه . تحقیق کن ببین اینجور وقتا باید چیکار کرد  مثلا نذری قربونی ای خیراتی چیزی  که بتونه کمک کنه مشکلتون رفع بشه 

.

ان شاالله هر کی طل... و دعای بد میگیره به خودش برگرده فقط 

الان کااینجابدبخت شدیم تواین خونه گیرافتادیم نه میتونیم حقمونوبگیریم نه میتونیم ازش بگذریم شوهرم رفته وکیل گرفته بعدیه مدت وکیل که سالم وسرحال بود افتاده ازپله کمرش شکسته نمیدونم من شک کردم

الان کااینجابدبخت شدیم تواین خونه گیرافتادیم نه میتونیم حقمونوبگیریم نه میتونیم ازش بگذریم شوهرم رفت ...

پس شاید یه چیزی باشه. راهش رو نمیدونم اما شما هرروز قرآن بخون تو خونتون اسپند دود کن  تا یه راهی براش پیدا کنی. آدم اصلا منصرف میشه از حقش میگذره اینجور وقتا  منم حس خوبی نگرفتم 

.

شبیه همین مورد تو فامیل ما بود وارد خونه جدید که شدن شوهرش مرد پسرش سرطان گرفت و زنش ازش طلاق گرفت ب ...

خونه قشنگیه خدایی بااینکه قدیمیه ولی جاشوایناخیلی خوبه ولی انگارنحسه من همچین فکری کردم شوهرم میگه صاحب قبلی باهزارامیدوآرزواین خونه روساخته بود زحمتشوکشیده بود برازندگی کردن خودشوبچهاش ولی همسایه نزاشتع زندگی کنه