2777
2789

من ارزومه زیاد شه

واسه زیادشدنش چی بخورم🤕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی نخور عزیزم بزار روال عادیشو داشته باشه چون دیواره رحمته دیگه یه مدت هی ساخته شده هی ساخته شده ا ...

اخه شدیدهه

چنین‌نماندو‌چنین‌نیز‌نخواهد‌ماند!🍊🎻
چرا من نمیتونم از جام بلند شم خیلییی بده

مال من اینقد کمه ک هیچی نمیفهمم🤦🏻‍♀️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
برا چی زیاد بشه؟؟؟؟

چون کمه دوس دارم زیادشه 🙁تازه یک ونیم روزه بعدش تاسومم لک🤦🏻‍♀️

خوش ب حالتتتت

ن عزیزم اینجوریم خوب نیس

چون کمه دوس دارم زیادشه 🙁تازه یک ونیم روزه بعدش تاسومم لک🤦🏻‍♀️

حسیودیم شددددد این خوبه که همش مجبور بشی تکون نخوری و بترسی که لباسات کثیف نشه؟

چنین‌نماندو‌چنین‌نیز‌نخواهد‌ماند!🍊🎻

تخم مرغ آبپز یکی دوتا بخور 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421