2777
2789
عنوان

موسسه کنکور سیب ترش مشاوران خوبه ؟

10028 بازدید | 27 پست

من امسال پشت کنکورم تا به حال مشاور نداشتم میخام سیب ترش ثبت نام کنم اول هزینه رو میگیرن میخام بدونم کسی کار کرده باهاشون؟چطوره نتیجه داد ؟من ۳ بار کنکور دادم امسال میخام مشاور داشته باشم میخام یه مشاور خوب باشه که بعدا پشیمون نشم ممنون اگه راهنمایی ام کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو طرح دارن یک بار تماس در هفته ۴۴۵هزار و دوبار تماس در هفته ۵۴۵هزار تومن

برای خواهر من یکیار تماس ۳۰۰ بوده 

فکر کنم دوبار تماس ۴۵۰ بگیره ولی تا اینجا که ازش راضی بودیم آزمون ازش گرفت زیست رو ۷۳ درصد زد تو پنج هفته هم دهم رو براش جمع کرد 

پوریا  مردوخی خوبه مسئولش ولی وقتش پره فک کنم

تو کانالش امسال ۱۰۰ داوطلب کنکوری پزشکی قبول شده بود تو کانال قرار میدادن با مشاوران متفاوت اما می ترسم جعلی باشن

والا من هرکیو دیدم ناراضی بوده حتی یکی از دوستام مشاور گرفت از اونجا ۳ میلیون کتاب خرید هیچ نتیجه ای ...

من قبلا هدفی نداشتم برا مهم نبود دوست داشتم قبول شم اما مصمم نبودم بعد سه بار کنکور دادن درس خوندن افسردگی گرفته بودم اما دیدم هیچ فایده ای نداره درس خوندنم اصولی نبود چون به تنهایی نمی تونم پیوسته درس بخونم میخام یک مشاور باش خدا آشنا که پول میگیره واقعا تلاش کنه انگیزه بده منم تمام تلاشمو میکنم که اشتباه های درسامو تکرار نکنم ولی الان چالشم مشاوره