2777
2789

ازم یک سال کوچیکتر هست. خیلی وقته دوستیم، از نوع دوست صمیمی، اما در طی این سال ها رفته رفته تتفاوت های ما زیاد شده، که به شخصه این تفاوت ها باعث آزار من میشه.

مثلا گرایش به دختر داره، یا با مامانش میرن دیت با مرد ها( مامانش مطلقه هست). 

نه تنها این موضوعات، رفته رفته اخلاق خامش هم اذیتم می‌کنه. رفتارش خیلی خیلی مهربون هست اما خیلی پز میده، خیلی خودشو دست بالا میگیره. مثلا انگلیسی حرف میزنه نصفش رو اشتباه تلفظ می‌کنه ولی همچنان ادعا داره تو انگلیسی خوبه. میفهمید چی میگم؟ از این ادم هاست که جار میزنند محشرن درحالی که مراجعه می‌کنی بهشون میبینی هیچ چیز خاصی ندارن. 

ما قبلا دعوا داشتیم و اشتباهات از اون بوده، هر بار بخشیدمش اما کم کم تحمل حضورش برام سخت میشه. نمی‌دونم چرا.. واقعا دلمم نمیاد دوستیمو باهاش بهم بزنم یا باهاش بد رفتار کنم. میگم درسته تو گذشته بدی داشته ولی حالا باهات خوبه، 

چطور دلت میاد باهاش بدون هیچ دلیل منطقی بهم بزنی!

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم جداسوازش این چیزخاصی بهت اضافه نمیکنه سالمم که زندگی نمبکنه یه دویت خوب پیداکن

حرفاتون کاملا درست. خودمم همین نظر رو داشتم 

اما پیش خودم گفتم اونوقت خیلی خود خواهم که دوست چندین ساله رو به این دلیل میندازم دور. 

...

با رفیق ناباب نگرد برای اشتغال برای ازدواج اول از همه تحقیق می‌کنند ببین دوستت کیه .اونم بره باهم فر ...

آره مامانمم همینو می‌گفت هرچند رفتار دختر خوبه و مهربون. 

شاید بدی کرده ولی خوبی هم داشته 

می‌دونم واقعا چه بهونه ای جور کنم 

نه برای اون 

برای خودم 

که قانع بشم باید اونو کنار بذارم 

...

هر چیزی که اذیتت میکنه رو رها کن و بهش فکر نکن،اینو از منی میشنوی که متوجه شدم مادربزرگ و عمه هام رو نمیتونم تحمل کنم رهاشون کردم و نزدیک یک ساله ندیدمشون 

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟