2777
2789
عنوان

چطوری بفهمم یکی معتاده یا قرص مصرف میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1824 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دیگه مطمئنم ولی هنوز نگفتم که میدونم نمیدونم چطور کمکش کنم چطور درست رفتار کنم که باهام همکاری ک ...

راه سختی در پیش داری هرجور میدونی باهاش صحبت کن اروم خداکنه فقط ازاون دسته ادما نباشه که انکار کنه و نخاد ترک کنه 

طرز خوابش تغییری کرده تو خواب هزیون میگه  اب سرد اگه بریزی روش زودی عصبی میشه اب لیمو نمیخوره ا ...

ببین حواسش سرجاش نیست یواشکی سیگار میکشه بیخیال شده کم حرف و بی حوصله و جدیدا مشکل مالی خیلی داریم حالا نمیدونم به این ربطش بدم یا نه 

به نام خدا وزن اولیه 66  وزن هدف 50  
شب بیداری مال شیشه و اونایی که سنتی میزنن ابلیمو نمیخورن 

اینشو نمیدونم فقط دیدم کسایی که تریاک میکشن ابلیمو نمیخورن قرص هم بیداری شب رو میاره هزیون گفتن تو خواب البته هزیون گفتن بیش از حد

.
ببین حواسش سرجاش نیست یواشکی سیگار میکشه بیخیال شده کم حرف و بی حوصله و جدیدا مشکل مالی خیلی داریم ح ...

انشاالله که چیزی نیست فقط نامحسوس مواظبش باش اگه بفهمه پی گیری ممکنه لج بازی دربیاره خدایی نکرده دوباره دچار بشه

.
اینشو نمیدونم فقط دیدم کسایی که تریاک میکشن ابلیمو نمیخورن قرص هم بیداری شب رو میاره هزیون گفتن تو خ ...

اره هزیون میگن کلا کسی ک اعتیاد داشته باشه تابلوعه میشه فهمید از حرکات و رفتارش ک معتاد شده

راه سختی در پیش داری هرجور میدونی باهاش صحبت کن اروم خداکنه فقط ازاون دسته ادما نباشه که انکار کنه و ...

دیگه کار از انکار گذشته بدون تست هم مطمئنم.به هیچکس هم نگفتم هنوز یه دختر دارم بخاطرش میخوام تمام تلاشمو بکنم ترک کنه اما میترسم میگم اگه همکاری نکنه چیکار کنم جدا شم یا نه من تحمل اینطور زندگی رو ندارم تو خانواده نداریم اصلا اینم شانس منه خودم کردم که لعنت بر خودم باد

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من
دیگه کار از انکار گذشته بدون تست هم مطمئنم.به هیچکس هم نگفتم هنوز یه دختر دارم بخاطرش میخوام تمام تل ...

عزیزم برای درمان حتما بعد ازاینکه باهاش صحبت کردی ببرش کنگره ۶۰ البته ان شاءالله که اعتیاد نداره

عزیزم برای درمان حتما بعد ازاینکه باهاش صحبت کردی ببرش کنگره ۶۰ البته ان شاءالله که اعتیاد نداره

کنگره ۶۰ باید تو اون مرکز بمونه؟میشه راهنمایی کنید مراحلش چطوره اگه اطلاع دارید

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من