2777
2789

سلام ترخداااا اگه کسی میدونه بهم بگه این ادم تقریبا 10 سال پیش معتاد بود ولی خب ترک کرد و سیگارم حتی ترک کرد ولی الا دوباره سیگار میکشه و چیز خاصی ازش ندیدم ولی از اونجایی که بهم نمیگه چیکار میکنه یا کلا بیخیال شده میترسم که رفته باشه سمت مواد اگر کسی میدونه کمکم کنه 

به نام خدا وزن اولیه 66  وزن هدف 50  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تریاک بو داره لباساش بوی تریاک نمیده؟خیلی از عطر و ادکلن استفاده نمیکنه طوری که دوش بگیره ...

چون سیگار میکشه و میخواد مثلا نفهمم خیلی ادکلن میزنه ولی بیشتر بوی سیگار میده من میترسم قرص بخوره 

به نام خدا وزن اولیه 66  وزن هدف 50  
تاپیکت خوندم وقتی قرص متادون دیدی مطمئن باش اعتیاد داره 

آره دیگه مطمئنم ولی هنوز نگفتم که میدونم نمیدونم چطور کمکش کنم چطور درست رفتار کنم که باهام همکاری کنه برا ترکش

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من