2777
2789
عنوان

قرص وروژست

| مشاهده متن کامل بحث + 96359 بازدید | 120 پست
سلام خانم ها من دارم وروژست میخورم اول کیستم ۱۰ سانت بود البته مشکوکه به هموراژیک یا اندومتریوما بعد ...

شما چکار کردین خونریزیتون خوب شد؟ من چهار ماه خوردم همش لکه بینی داشتم الانم دوماهه قطع کردم همینجوریم خیلی مضخرفه خیلی قرص بدیه الان فقط نیخاده از شر عوارضش راحت شم نمیدونم تا کی اینجوریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چکار کردین خونریزیتون خوب شد؟ من چهار ماه خوردم همش لکه بینی داشتم الانم دوماهه قطع کردم همینجور ...

من تقریبا بعد چهار هفته قطع شد یعنی از روز آخر پریود شروع کردم به مصرف بعد سه چهار روز لکه بینی شروع شد و به خونریزی رسید بعد به مدت  یه هفته دکتر گفت استرومارین بخور  استرومارین خونریزی کم کرد ولی قطع نکرد و بعد ا قطع استرومارین  دوباره خونریزیم زیاد شد البته وقت پریودم بود بعد دوباره به لکه بینی رسیدم تا کلا قطع شد   کلا چهار هفته طول کشید . من سه ماه وروژست خوردم فقط ماه اول خونریزی داشتم بعد دیگه کلا نه خونریزی نه لکه بینی بعد دو ماه مصرف وروژستم کلا کیستم جذب شد البته دکتر گفت کیست به احتمال زیاد اندومتریوما نبوده همون هموراژیک بوده که زود جذب شده.

ماه اولم چون بدنت له قرص عادت نداشته و اختلال هورمونی داشتی  خونریزی داشتی

من تقریبا بعد چهار هفته قطع شد یعنی از روز آخر پریود شروع کردم به مصرف بعد سه چهار روز لکه بینی شروع ...

بعد قطعش مرتب پریود میشدی؟ من الان دوماه قطع کردم خود به خود پریود نشدم ولی همش لک قهوه ای دارم کلافه شدم باید برم پیش دکتر ببینم واقعا از قرصه من اینجوری شدم 

بعد قطعش مرتب پریود میشدی؟ من الان دوماه قطع کردم خود به خود پریود نشدم ولی همش لک قهوه ای دارم کلاف ...

من سه ماه وروژست خوردم بعد دو ماه مصرف رفتم سونو کیستم جذب شده بود ولی رحمم نازک شده بود من چون بسته سوم تازه اون موقع شروع کرده بودم دکتر گفت وروژست ادامه بده تا این بسته کامل شه بعد بلافاصله  ال دی شروع کن حالام من سه بسته وروژست خوردم تازه ال دی شروع کردم تا ببینم چند روز دیگه که به قرصهای  بی هورمون میرسم وضعیتم چی میشه فعلا دو ماه و خورده ای نه پریود نه لکه بینی

من سه ماه وروژست خوردم بعد دو ماه مصرف رفتم سونو کیستم جذب شده بود ولی رحمم نازک شده بود من چون بسته ...

من چهار ماه خوردم بعدش دوهفته آلدی خوردم میخواستم جنین انتقال بدم دیگه هر چی دارو خوردم ضخامت به زور به 7 رسید دکتر کنسلم کرد آره ضخامت رو خیلی کم میکنه الان دوماه نمی‌خورم ولی ضخامت پایینه 

تازه کیست تخمدان هم آوردم ولی اگه برگردم عقب اصلا نمی‌خورم وروژست عوارض داره خیلی

منم با خوردنش فیبرومم بزرگتر شد و یه کیست هموراژیک هم درآوردم . الان بیش از یکسالهمه قطعش کردم اما ریزش موهام قطع نشده

منم با خوردنش فیبرومم بزرگتر شد و یه کیست هموراژیک هم درآوردم . الان بیش از یکسالهمه قطعش کردم اما ر ...

آره لعنتی منم الان که بخاطر یه چیز دیگه هیسترو کردم جواب پاتولوژیم پولیپ نشون داده یعنی با خوردنش پولیپ گرفتم اینقد ناراحتم که نگو میترسم دوباره هم پولیپ در بیاد این همه لک بینی بخاطر همین پولیپ بوده 

ریزش موی شدید هم داشتم موهام یه ذرش موند بخدا کپسول هرویت میخورم وگرنه شدید میریزه من الان دوماه نم ...

من الان ۱۵ ماه هست که قطعش کردم ولی ریزش مو قطع نشده . تازه من از وقتی این قرص رو خوردم ریزش ابرو و مژه هم گرفتم یعنی پدرم درومد . الان با وجودی که ۱۵ ماهه قطعش کردم هنوز این ریزش ها رو دارم و نمی‌دونم چکار کنم . کلی مکمل ویتامین آمپول بیوتین بپانتن استفاده کردم ولی انگار نه انگار

من الان ۱۵ ماه هست که قطعش کردم ولی ریزش مو قطع نشده . تازه من از وقتی این قرص رو خوردم ریزش ابرو و ...

خب هورمونی دیگه برا همین جواب نمیده من هرویت میخورم خیلی بهتر شده تو هم امتحان کن روزی یکی