2777
2789
عنوان

دخترم روزی سه بارسکسکه میکنه😩

297 بازدید | 34 پست

باردارم هشت ماهمه

صبح بعد صبحانه ظهر بعد ناهار شب بعد شام

دکتر میگه طبیعیه اگه طولانی نباشه

اما من اصلا آر‌ومو قرار نمیگیرم وقتی سکسکه میکنه،نی نی های شما چندبار سکسکه میکردن وقتی تو دلتون بودن؟

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سکسکه کردنش چجوریه؟؟؟😑 من نمیدونم سکسکه میکنه یا ن

دقیقا مثل سکسکه خودمونه هرموقع سکسکه کنه کاملا متوجه میشی مخصوصا ماه آخر که واضح تره

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

شوخی میکنین یا جدیه مگه مشخص میشه تو شکم وای ترسیدم عمرا باردار شم

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
پسر من مدام‌در حال سکسکه بود به دنیا هم اومد تا مدتها همین بود

این جوجه خانوم منم خیلی سکسکه میکنه،خیلی استرسی میشم

شوخی میکنین یا جدیه مگه مشخص میشه تو شکم وای ترسیدم عمرا باردار شم

نه عزیزم کاملا مثل خودمون 😁 همونجوری متوالی و پشت هم الان که بزرگ شده از روی لباسم مشخصه اتفاقا همسرمم هربار سکسکه میکنه اصلا عادی نمیشه کلی تعجب میکنه😁

از کجا بفهمیم؟

مثل نبض اما با شدت بیشتر ریتمیک و منظم مثل سکسکه خودت ،اگه سکسکه کنه کاملا متوجه میشی متفاوته

خب من بارداری دومم ، بارداری اولمم متوجه چنین چیزی نشدم. اصلا تا حالا نشنیدم کسی بگه سکسکه جنین رو

چراا 

من دوتا بارداریم بچه هام از هفته های ۲۸ اینا هر روز سکسکه میکردن

قشنگ عین سکسکه خودمون