2777
2789
عصرش اومدم دیدم بلاکم کرده بود  جونم براتون بگه پنجاه هزارم ضرر کردم بابت کارتن شرکت پست 🤣

خداروشکر ارسال نکردی😂خیالم راحت شد یعنیاااا فرستاده بودی یچی بهت میگفتم

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول تسویه و بعد ارسال  این قانون انلاین شاپ هستش  مگه اینکه دی جی کالا باشه که مامورش بی ...

اره میدونم همیشه همینجوری کار میکنم ولی در کل اصلا رو حواس کلاهبرداری نبودم 

گفتم اگه خیلی اصرار کنم حالا پیش خودش فک میکنه میخوام پولش بالا بکشم 🥴

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
خداروشکر ارسال نکردی😂خیالم راحت شد یعنیاااا فرستاده بودی یچی بهت میگفتم

نه دیگه خوب بود از خانومه پرسیدم

اره میدونم همیشه همینجوری کار میکنم ولی در کل اصلا رو حواس کلاهبرداری نبودم  گفتم اگه خیلی اصر ...

درس عبرت شد برات 

به هیچکی اعتماد نکن اصلا 

میخواد بخره ازت میخواد نخره 

بهتره اینه که ضرر بدی 

مردم بعضیاشون خیلی خیلی دزدن

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
درس عبرت شد برات  به هیچکی اعتماد نکن اصلا  میخواد بخره ازت میخواد نخره  بهتره این ...

خدایی ترفندش جدید بود 😂هنر نزد ایرانیان است و بس

اره میدونم همیشه همینجوری کار میکنم ولی در کل اصلا رو حواس کلاهبرداری نبودم  گفتم اگه خیلی اصر ...

نیاز ب اصرار نیست قانون فروش اینترنتی تو کل ایران همینه اونا ک پرداخت درب منزل دارن با پست قرار داد دارن حواست بیشتر جمع باشه حتی فیش جعلی میفرستن 2ساعت بعد میان میگن من مشکلی واسم پیش اومده اگ میشه سفارشمو کنسل کنید ک پول بزنیم واسشون

خدایی ترفندش جدید بود 😂هنر نزد ایرانیان است و بس

من ۳۰ میلیون ضرر دادم 

البته پول شرکت بود نه من 

طرف یه ادم میلیاردر هست که به شدت عوضی بود ...

خلبان مملکتم هست

میگفت به من بگین کپتن ! 

عقده ای بود .

البته براش شکایت کرده شرکت و ابروش تو دوستاش رفت اما نداده هنوز .

شرکت جنس براش فرستاد .۹۰۰ میلیون زده بود.۳۰ میلیون گرو گرفت تا بارش را برسونیم .تا بار رسید گفت نمیدم بدهی ندارم !

کپتن سهراب ...

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
نیاز ب اصرار نیست قانون فروش اینترنتی تو کل ایران همینه اونا ک پرداخت درب منزل دارن با پست قرار داد ...

اره ابنو میدونم برا همین اس ام اس بانک رو چک میکنم 

من ۳۰ میلیون ضرر دادم  البته پول شرکت بود نه من  طرف یه ادم میلیاردر هست که به شدت عوضی ...

آدم سالم کم پیدا میشه 

آدم سالم کم پیدا میشه 

خلبان که هر روز میره بالای ابرها، باید به مرگ خودش را نزدیک تر ببیته ‌..این مثل سگ دروغ میگفت .آدم عوضی تر از این ادم ندیدم .امیدوارم روزی تمام ثروتش از بین بره و متوجه بشه که حروم خورده ...

با تاپیکت یاد این ادم افتادم

ایشاله مشتری تو هم یه جا متوجه بشه این زرنگی نبوده

خلبان که هر روز میره بالای ابرها، باید به مرگ خودش را نزدیک تر ببیته ‌..این مثل سگ دروغ میگفت .آدم ع ...

به نظرم تحصیل کرده هاییکه موقعیت اجتماعی بالای دارن تو جامعه مثل دکترا پرستارا خلبان شرکت نفتی ها خیلی آدمای عوضی تر هستن نسب به بقیه 

البته آدم خوبم هست تما کلیتشون بد ذاته