2777
2789
عنوان

چه کار کنم دوباره به زندگی برگردم

539 بازدید | 46 پست

سلام 

من اولین باره توی این سایت تاپیک میذارم راستش یه مدت صحبت های شماها رو میخوندم و خیلی بهم کمک کرده بود میخوام این بار راجع به مشکل خودم راهنماییم کنید 

بچه ها من این روزا اصلا خوب نیستم 

خیلی تنهام و افسرده

راستش من یه دوست و همکار داشتم که دوست پسرم نبود بخدا دروغم نمیگم ولی از داداشم هم نزدیک تر بود خیلی با هم صمیمی بودیم و هوای هم رو داشتیم تا اینکه اون برای ادامه تحصیل رفت یه شهر دیگه و اولش قرار بود منم برم ولی نشد از اون موقع با هم دعوا کردیم قهر و آشتی کردیم و خلاصه دوستیمون خراب شد الان هم قهر نیستیم ولی دیگه هم اون آدمهای قبل نیستیم من با تمام وجودم دوستش داشتم و الان که اون نیست با هیچ کس نمیتونم ارتباطی برقرار کنم تنهایی داره دیوونه م میکنه بچه ها دیگه هیچ کس به چشمم نمیاد هستن کسانی که تلاش میکنن توجهم رو جلب کنن اما من با وجودی که دوست دارم ادم جدیدی وارد زندگیم بشه ولی نمیتونم نمیشه هیچ کس مثل اون نمیشه من دیگع به هیچ چیز امید ندارم از این روزهای دلگیر متنفرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم راهکار بدید بتونم خودمو جمع و جور کنم اون الان هم با خیال راحت زندگیشو میکنه چون مثل من وابسته ن ...

برای خودت هدف های جدید تعریف کن و برای رسیدن به اونا از هیچ تلاشی دریغ نکن 

خوشحالی ت رو به کسی گره نزن،  خصوصا یه شخص بخصوص.  باید راه ارتباط /در چارچوب/ با دیگران رو باز بذاری تا مورد مناسب رو پیدا کنی.  آدم با دهها نفر آشنا میشه اما نهایتا یک نفر مناسب ازدواج هست. فکر کردن به اون دوست و همکار سابق و مقایسه ی بقیه با اون فرصتهای ارزسمند زندگیت رو نابود میکنه. جوانی هم همیشگی نیست. 

🙏لطفا برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید 😘

خیلی بی حس شدم بی انگیزه... اصلا نمیخوام غرورم رو زیر پا بذارم یه ماه هیچی بهش نگفتم ولی الان چند روزه دلتنگی دیوونه م کرد بازم به روش آوردم از این کار متنفرم چون اون وقتی میبینه من این طوری شدم بیشتر خودش رو برای من میگیره درحالیکه قبلا این موضوع برعکس بود و من واقعا تحمل این حالت هم الان ندارم

ادما رو با هم مقایسه نکن  ازون کم کم با افزایش سن میکشی بیرون  زندگی همینه قرار نیست دوس ...

ناخوادگاه بدم میاد از بقیه حس میکنم با من هیچ سازگاری ندارن هیچ تناسبی اخه من و اون دوستم یه جورایی اخلاقامون با هم رشد کرده بود همه اصول و ارزش هامون مشترک بود

ناخوادگاه بدم میاد از بقیه حس میکنم با من هیچ سازگاری ندارن هیچ تناسبی اخه من و اون دوستم یه جورایی ...

مشکل اینه که باید قبول کنم اون الام اینجا حضور نداره تا مدت زیادی حداقل و من اینجا از تنهایی دارم میمیرم اون کلی هم الان اونجا مشغله داره بعدم اون مثل من نیست وابسته نیست حتما ادمهای جدید پیدا میکنه اونی که غمگین میمونه منم

ناخوادگاه بدم میاد از بقیه حس میکنم با من هیچ سازگاری ندارن هیچ تناسبی اخه من و اون دوستم یه جورایی ...

بهش خیلی وابسته شدی فقط زمان زمان ولی حتماً راهه جدید و رویاهای جدید برای خودت بساز 

خوشحالی ت رو به کسی گره نزن،  خصوصا یه شخص بخصوص.  باید راه ارتباط /در چارچوب/ با دیگران ر ...

اتفاقا این صحبت شما رو مدام توی ذهنم میگم و خودم رو سرزنش میکنم که چرا داری زندگیتو خراب میکنی