2777
2789
عنوان

ینی باردارم؟

125 بازدید | 13 پست

سلام دوستان . تقریبا ۱۴ روز پیش تخمک گذاریم بود و اقدام کرده بودیم و تقریبا یک هفته ای به موعد ماهانه ام مونده اما امروز یه لکه روشن دیدم یکم بعد بیشتر شد اما خیلی روشنه و گاهی هم قهوه ای من معمولا پریودم دیر تر میشد اما هیچ وقت زود تر از موعد نشده بود این میتونه نشونه لانه گزینی باشه؟زیر دلم به شدت درد میکنه البته پایین کمرم بیشتر .میشه راهنماییم کنید😔و اینکه چند روز پیش بیبی چک یکیش منفی و یکی دوروز بعدش انجام دادم که یه هاله نصفه بود روش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=253694945]ان شا ا... بارداری عزیزم برای من هم دعا کنین بچه ها انتظار چشم انشالله شما هم به زودی بار دار میشید🙂فقط امیدتون به خدا باشه چون دیدم کسی رو که بعداز ۱۰ سال بدون هیچ درمانی حالا بچه دارن 

محاسباتت اشتباه نیست؟ تخمک گذاری وسط دوره است. اگر ۱۴ روز پیش تخمک گذاری بوده، الان دیگه باید پریود ...

درسته عزیزم اشتباه شده ۱۰ روز پیش بوده تخمک گذاریم تو برنامه ثبت کردم الان میزارم ببینین درست حساب کردم؟