سلام بیاین در مورد علائم بارداری یا توهم بارداری کیا اقدامی های این ماهن بگین من این ماه اقدام کردم امروز 36پری پنج روزه عقب انداختم ولی جرات نمیکنم بی بی بزنم13پری امپول هاچ سی جی زدم دوتا تخمک 22داشتم قبل امپول سمت چپ پونزده پری اولین اقدامم بود وقتی کیت تخمک گذاری مثبت شد دعا کنین مامان بشم یکساله منتظرم
توکلم فقط به خودته خدا جونمیشه برای بارداریم صلوات بفرستین
من هرچی به موعدم نزدیک تر میشم ناامید تر میشم علائم پریودی دارم دل درد کمر درد نفخ و ی جوش گنده روی ...
من چندتا جوش خوشگل موشگل رو صورتم زدم امیدوار باش به هر چی فکر کنی و بخوای برات پیش میاد من خودم سعی دارم این فکرا رو کنم ولی یکم سخته ادم ناخوداگاه سمت چیزای منفی هم میره انشالله این ماه مامان میشی عزیزم چند وقت اقدامی
انشالله عزیزم ....تنبلی تخمدان چند دوره hcgو اینا هم استفاده کردم ولی هیچی نمیتونه حریف این بیماری م ...
اجی منم تنبلی دارم جوری که فولی هام همش چهار پونزده بود ولی این ماه شد بیست و دو شوهرت از اسپرم نداده من با قرص پونیکا و روزی دوتا متفورمین خارجی خیلی شرایطم بهتر شد اجی ببخشی خیلی میپرسم میتونی بگی کدوم شهری
ببین عزیزم به نظرم پولت رو الکی هدر نکن واسه تنبلی تخمدان قرص و دارو بی فایده ست چون الکی فولیکول بزرگ میشه اکثرا پوچ ان یا تخمک بی کیفیت دارن بخاطر همین باردار نمیشیم یا اگه باردار هم شدیم خدای نکرده اکثر مواقع سقط میشه چون نطفه ضعیفه دکترا اینا رو نمیگن فقط بلدن دارو بدن یا بگن برو ای یو ای .....من الان یکساله دکتر نرفتم ...یکماهه اصلاح سبک کردم شبا ساعت ۱۱بخواب صبح ۸بیدارشو و نیم ساعت بعد صبحونه بخور لبنیات و کیک و شیرینی و قند و شکر و فست فود و نوشابه رو حذف کن واسه صبحونه من کره بادوم زمینی میخورم هر موقع هم احساس ضعف کردی خرما و گردو بخور پیاده روی هم روزی نیم ساعت داشته باش