2777
2789
عنوان

ازدواج با اونی که دوسش داری

252 بازدید | 24 پست

چیکار باید بکنم😔

با دعا؟

نماز؟

چیکار کنم شما چی پیشنهاد میدین

( در ضمن از خوب بودنش مطمئنم همه خوبیشو میگن حتی مامانم هم ازش خوشش میاد )

توکل

🎀:°•❀°━━━━┓                                                                     𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ.                                                       ┗━━━━°❀•°:🎀.                                                      I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی باید چیکار کنم اون مگ دوست نداره 

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
نه تا حالا منو ندیده....😔

جااااااااان

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
جااااااااان

خو اینجور ک نمیش برو مخشو بزن

ببین مامانم با مامانش دوسته منم با خواهرش مامانمو دیده اما من هیچوقت خودمو نشونش ندادم

مخشو بزن خو سعی کن یجوری بش ک بیشتر جلو چشش باشی ولی خودت بچه مثبت جلوه بده یکم درگیر شد کم کم نگا مگا کن بهش تامام 

مخشو بزن خو سعی کن یجوری بش ک بیشتر جلو چشش باشی ولی خودت بچه مثبت جلوه بده یکم درگیر شد کم کم نگا م ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

اما من برخلاف اینکه خواستگار داشتم اما اصلا عرضه اینکارا رو ندارم یعنی مطمئنم گند میزنم بعد محل کارش یه شهر دیگست و خیلی کم میتونم ببینمش 

فقط تنها کاری که کردم صدای خدا زدنه

ببین چی میگم بهت