آرامش۰۰۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 884 عنوان سلام بچه ها ترشی لیمو درست کردم 4091 بازدید | 33 پست ۳ روز میشه تو آفتاب گذاشتم حالا فهمیدم که نمکشو کم ریختم میخواستم ببینم میشه درشو باز کنم نمک اضافه کنم خراب نمیشه؟ 1401/07/12 | 02:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asal_ninimahya عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 2202 نه چرا خراب بشه.نمک باعث میشه زودتر برسه.ولی الان افتاب کمه یه کمطولانی میشه
آرامش۰۰۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 884 نه چرا خراب بشه.نمک باعث میشه زودتر برسه.ولی الان افتاب کمه یه کمطولانی میشه منظورم باز کردن درشه هوا نمیکشه؟
dokhtare_paeezi_2000 عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 350 من همیشه درس میکنم دیگه نذار جلو افتاب باشنهرچی نمکش بیشتر باشه باعث میشه تلخی ترشیت کمتر شه
آرامش۰۰۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 884 من همیشه درس میکنم دیگه نذار جلو افتاب باشن هرچی نمکش بیشتر باشه باعث میشه تلخی ترشیت کمتر شه باشه پس نمک اضافه میکنم.یعنی دیگه بزارمش تو یخچال؟
عشقدخت عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 29087 من همیشه درس میکنم دیگه نذار جلو افتاب باشن هرچی نمکش بیشتر باشه باعث میشه تلخی ترشیت کمتر شه خوشمزس؟؟
آرامش۰۰۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 884 چه جور درست کردی؟ خیلی راحته گوگل بزنی دستورش هست .لیمو رو حلقه میکنی هستشو درمیاری بعد لابلا تو شیشه نمک وفلفل قرمز میزنی با یک سوم شیشه ابلیمو
dokhtare_paeezi_2000 عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 350 باشه پس نمک اضافه میکنم.یعنی دیگه بزارمش تو یخچال؟ اره من رو لیموهام ابلمیو میریزم نمیدونم تو چجوری درست کردیولی در هر صورت بذارش یخچالتو هر شیشه هم ی قاشق غ خوری پونه خشک بریز اینقد خوش طعم میشه
آرامش۰۰۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 884 اره من رو لیموهام ابلمیو میریزم نمیدونم تو چجوری درست کردی ولی در هر صورت بذارش یخچال تو هر شیشه ه ... آره منم آبلیمو ریختم.باشه حتما پونه هم میزنم ممنون از راهنماییت
bahar0098 عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 8533 خیلی راحته گوگل بزنی دستورش هست .لیمو رو حلقه میکنی هستشو درمیاری بعد لابلا تو شیشه نمک وفلفل قرمز م ... چه جالب. طعمش شبیه چیه؟ ابلیموی فلفل نمکی؟