2777
2789
عنوان

ترم اولی هستم چند تا سوال دارم 😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 29 پست

عزیزم تبریک میگم که دانشگاه دولتی قبول شدی! 

نه ساعت شروع هر روز متفاوته 

خودکار و دفتر ببر با بطری اب و لوازم بهداشتی ارایشی 

رفتارت نه زیاد جلف نه خیلی خودتو بگیری که انگار ببخشید از دماغ فیل افتادی 

منم ترم اولم دانشگاهم شهر خودمه استرس دارم  نمیدونم تنهایی چیکنم هیچ دوستی ندارم

منم منم منم🥺

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادبیات فارسی  یه عمر علافی فقط  حداقل روانشناسی میرفتی خواهر

علاقه داشتم

مشاورم گفت برو ادبیات اگه دیدی آینده شغلی نداره ارشد روانشناسی بخون 

شاید هم تغییر رشته دادم 

معلوم نیست کارم هنوز ولی به رشته ادبیات خیلی علاقه دارم و در ان استعداد هم دارم😀😀

علاقه داشتم مشاورم گفت برو ادبیات اگه دیدی آینده شغلی نداره ارشد روانشناسی بخون  شاید هم تغیی ...

استعداد و علاقه و مشاور و ولش کن

برو دنبال بازار کار و جایگاه اجتماعی فقط

@muzic_fun_show در روبیکا
پس هم دردیم 

اره.

تهرانی؟

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
من از دوران راهنمایی فقط سه رنگ قرمز و آبی و مشکی استفاده می کردم مگه دبستانی هستم خودکار رنگی ببرم ...

خوبه 

من خودم از دبیرستان شونصدتا رنگ خودکار استفاده میکردم واسه علامت گذاری کتابام

هنوزم که هنوزه نتونستم این عادتم ترک کنم

استعداد و علاقه و مشاور و ولش کن برو دنبال بازار کار و جایگاه اجتماعی فقط

میگم که شاید تغییر رشته دادم به روانشناسی شاید هم کارشناسی ادبیات خوندم و ارشد روانشناسی اینطور به هر دو علاقه ام میرسم 😀😀😅

من شهرستان های استان فارس هستم

بوشهر قبول شدم 

خونه خواهرم هم اونجاست 

هیچ پولی بابت هزینه دانشگاه و خوابگاه ندادم فقط 70000 تومن که 40 مال بیمه بود 

خیلی خوبه 😍😍

بعضی ها رو میشناسم که دانشگاه روزانه ولی خوابگاه خودگردان...

یه نفر هم میشناسم فرهنگیان ولی خوابگاه نمیدن بهش و بندرعباس قبول شده🙄