2777
2789
عنوان

خانوما میشه تو این دوتا اسم نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 21 پست
چرا؟

بنظر من شگون نداره، من هرکس رو دیدم اسم مرحومی رو گذاشته براش اومد نداشته دور از جون همه.

همم اینکه اون عزیز دیگه به رحمت خدا رفته و اون اسم باید مختص اون فرد باشه کسی رو نخواهیم بعدا تو قالب اون مرحوم ببینیم.

نمیدونم ولی نظر من اینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی میزاری فقط اسم داداشت نذار شگون نداره .دور از جون بچت .یه دوستم اینکارو کرد بچه از بلندی افتاد ...

دقیقا پسر عمه منم الهی بمیرم براش اسم پدربزرگش و روش گذاشتن سرطان گرفت و فوت کرد و خیلی خیلی مورد های مشابه دیدم دیگه نمی‌خوام خاطر کسی آزرده بشه.

خدابرادر عزیزتون روبیامرزه ،روحشون شاد، بااحترام منم نمی پسندم اسم مرحوم شده روی بچه به دنیااومده بزارن چون باهربارصدا زدن مادر جیگر مادربزرگ خون میشه ودقیقا مراحل بزرگ شدن بچه پیش چشم اش میاد داغ فرزند چیزی نیست که با شیرین کاری  نوه فراموش بشه خواهرم .

خب شما میخوای بذاری محمدطاها 

اگه محمد خالی میذاشتی اسم برادرتون بود.شما اگه خودت اسم محمد رو هم دوست داری بذار

من شوهرم میگفت میخوام محمد داشته باشه توش گذاشتیم محمدطاها البته بیشترم طاها صداش میکنیم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖