2777
2789
عنوان

ازدواج

159 بازدید | 15 پست

سلام من یک پسر 2۳ ساله هستم، در دانشگاه در میخونم و استخدام هستم اما هنوز دو سال مونده کارشناسی بگیرم از یک دختری خواستگاری کردم که سه سال از من بزرگ تره اوایل میگفت خانوادم تصمیم میگیرن اما بعد شش ماه صحبت های مجازی و کمک های من به او در کار هایی که مربوط به شغلش بود گفتم اگه اجازه بدی به خانوادم بگم بیان یک قولی از مادرتون بگیرن گفت جواب من منفیه دلیل رو که پرسیدم گفت به دلیل اختلاف سنی اما من چون واقعا دوسش داشتم رفتم پیش مادرش چون خودش گفت که به مادرش هم گفته، از مادرش خواستم که باهاش حرف بزنه و به من جواب بده بعد از یک هفته مادرش گفت که چون میخواد درس بخونه فعلا تو فکر ازدواج نیست حالا نمیدونم چیکار بکنم کاری ازم برنمیاد موندم چیکار کنم نمیدونم به کسی علاقه داره از من خوشش نمیاد نمیدونم کلافم 😔

تعداد رای : 13
نظرسنجی
بمونم
2
15%
یا برم که احتمال پایینه و سخته برام
11
84%
عشق یک طرفه هیچ فایده ای نداره ، ولش کن ، خودتو به یه چیزی مشغول کن ، قول میدم بعد از یه مدت یادت می ...

این دختر با مادرم خیلی صمیمیه اما میترسم که مادرم بهش بگه دیگه سر کار نیاد کار و کلا اون یک ذره که ازش خبر دارم تموم شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دختر با مادرم خیلی صمیمیه اما میترسم که مادرم بهش بگه دیگه سر کار نیاد کار و کلا اون یک ذره که ا ...

آخه خود دختر تمایلی به ارتباط نداره،  به نظر من اهمیت نده ، سخته ، میدونم ، ولی از جایی که تجربه دارم میگم ، فایده ای نداره اگر اون تمایل نداشته باشه یه جایی از کت و کول میفتی خسته میشی ، انرژیتو بگذار برای یه عشق دو طرفه واقعی ، بعد بخودت میگی خوب شد قبلی نشد 

آخه خود دختر تمایلی به ارتباط نداره،  به نظر من اهمیت نده ، سخته ، میدونم ، ولی از جایی ک ...

به نظرت بعد از دانشگاه احتمالش هست که نظرش تغییر بکنه 

اختلاف سنی بدی دارید زن بزرگتر اونم سه سال ، اصلا خوب نیست ازت خوشش نیومده بهونه درس آورده ازدواج ...

بابا الان این نوع ازدواج ها احتمال طلاقش پایینه

رو چه حسابی این حرفو میزنید اصلا ربطی نداره معمولا سن مرد بیشتر از زنه

بدی اینه همیشه دنبال معمول هستیم غیر معمولی ها و دلشون رو ادم حساب نمی کنیم

به نظرت بعد از دانشگاه احتمالش هست که نظرش تغییر بکنه 

دقیقا همسنت بودم همین فکرارو میکردم،  کاملا طبیعیه ، ولی اون اصلا بهم اهمیت نداد و رفت طرف یکی دیگه  و من له شدم ، برای همینه میگم ولش کن آسیب میبینی 

دقیقا همسنت بودم همین فکرارو میکردم،  کاملا طبیعیه ، ولی اون اصلا بهم اهمیت نداد و رفت طرف یکی ...

نمیتونم له شدن خیلی برام سخته اما دا کندن هم به همون اندازه

نمیدونم ای کاش هیچ وقت دل هیچ ادمی رو نمیشکستیم ای کاش کمی به اون لحظه فکر می کردیم که فرد رو به خاط ...

الهی آمین ، ان شالله بهترین نصیبت میشه نگران نباش ، انقدر موقعیتها پیش روت قرار میگیره که نگو 

الهی آمین ، ان شالله بهترین نصیبت میشه نگران نباش ، انقدر موقعیتها پیش روت قرار میگیره که نگو 

میدونی سپردم به خدا که این کارو درست کنه لطفا برام دعا کن دلم خیلی بی تابه