2777
2789
عنوان

آرزوی مرگ برای بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عنوان رو خوندم یاد روز تشییع جنازه بابام افتاد خدایا منم ببر پیشش امضام

خدا رحمتشون کنه....من برعکس شما ۹ماهه بابامو از دست دادم نزدیک سومین سال برادر جوانم بود که ایست قلبی کرد..خدا بیامرزه همه اموات وشهدا را...درکتون میکنم

شادی روح پدر وبرادرم صلوات....

خوشحالم که ازدواج کردی و داری از بابات جدا میشی

بیا بغلم عزیزم گریه نکن

ما تو ترکی میگیم عمر روزای بد کوتاهه

روزای خوب میاد 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
درکت میکنم منم همین مشکلو دارم بطرز خیلی بدتر و وحشتناکترش. اعتماد بنفسم که زیر صفره هیچ حسی هم بهش ...

من بابام کاری کرد که جلو خانواده شوهرم هیچ آبرویی ندارم حتی تا مرز طلاق منو برد 

خدا رحمتشون کنه....من برعکس شما ۹ماهه بابامو از دست دادم نزدیک سومین سال برادر جوانم بود که ایست قلب ...

واقعا خیلی سخته ابنکه دیگ هیچوقت عزیزاتو نمیبینی

دارم کم میارم

خدا روح عزیزانت رو قرین رحمت کنه

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

دنیای عجیبیه منم بابای به اون خوبیمو از دست دادم😔.قطع رابطه کن تا بیشتر از این پیش شوهرت خراب نشی

الان متاسفانه نمیتونم قطع ارتباط کنم ولی برم خونه خودم حتما همینکارو میکنم

حق داری ناراحت باشی. در مورد ارزوت چیزی نمی تونم بگم به هر حال پدر شماست.

منم چندین سال صرفا به خاطر کلی حرفا که اعضای خانوادم بهم زدن از خودم متنفر بودم. یه دورانی بود کلی اهل نماز و عبادت بودم سر نماز تحقیر میشدم با وجودی که سن کمی که داشتم میگفتن نمازتو به درد نمیخوره برو ذاتتو درست کن و از این حرفا در حالی که واقعا گناهی نداشتم. روزی چندین ساعت توی اتاق خودم یا نماز میخوندم یا ادعیه مختلف.

بعد از لحاظ طاهری که اوووه. میگفتن دندونات بزرگن،دماغت بزرگه،جوش جوشی هستی،چشمات مثل چینیاست و کلیییی حرفی دیگه.

قبول دارم که تا ابد تو ذهن ادم میمونه.

این که پشتت هم نباشن و دچار تبعیض بشی هم تجربه کردم.

ولی اگر که کسی یا کسایی وارد زندگیت بشن که دوستای خوبی بشن برات کاری میکنن به همه ی اینا غلبه کنی و خودتو بیشتر دوست داشته باشی. اونا در عین اینکه معایبت رو میگن که باعث تغییر مفیدت میشه بهت نشون میدن که چه خوبی ها و قشنگیایی هم داری💜