الان که دارم اینارو مینوسم قلبم شکسته دارم گریه میکنم هیچ کسو ندارم باهاش حرف بزنم ینی نمیخام که حرف بزنم با کسی.من بابام از وقتی بچه بودم به قیافم گیر میداد میگفت سیاهی زشتی یه دفعه سر نماز چادرمو کشیده بودم رو صورتم اومد گفت خیلی قشنگی که چادرت میکشی رو صورتت با خنده هیچ وقت نمیبخشمش همیشه پای نعشه اش بود و یکسره به شوهرم گیرای الکی میده و تهمت میزنه یکسره بهم تیکه میندازه امشب از ته دلم آرزو کردم بمیره ازش متنفرم ریشه همه مشکلاتم اونه
تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
درکت میکنم منم همین مشکلو دارم بطرز خیلی بدتر و وحشتناکترش. اعتماد بنفسم که زیر صفره هیچ حسی هم بهش ندارم دعا هم میکنم مثل تو که زودتر از دستش خلاص بشم
ببخشید ولی خدایی اگه اون میخواست هدایت بشه تاالان شده بود
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد