چقد خوبه بخدا همین که میبینی خودت تنها نیستی خیلی خوبه تو واقعیت همه بهترین ورژنشون رو نشون میدن عن کاریاشون همه مخفیییی فقط بدیش اینه تاپیک ها رو نمیشه پاک کرد،.!
هرکی پایه است بیاد بدترین کاری که کرده رو بگه عمرااااا قضاوت نمیکنم خیالتون راحت خواستین هم شخصی بگین
روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی به نظرم خیلیا اینجا همیشه فاز ادم خوبه رو دارن
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بدترین کارم این بود که با کسایی دوستی کردم ک.....
چجوری بگم😅
اصلا مناسب نبودن
تمام
یادمه روزها حالم گرفته بود بخاطر اون اتفاقات
اصلا یادم نمیره
اون روزا خیلی سخت بود
آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡
خودم نه ولی یکی ازاشناها پیش پدربزرگ مادربزرگش زندگی میکرد بهشون قرص خواب میداد خودشم دوس پسرش میآورد باهاش رابطه معقدی برقرار میکرد من میگفتم عمرا بیاد اینو بگیره الان زنشه ی بچه هم دارن..